Az elmúlt napokban már majdnem mindent megírtak a Paksi atomerőmű bővítésének kérdéséről. Tudjuk, hogy a megtermelt áram drága lenne, a hitelkonstrukció rosszabb és nagyobb mint az IMF hitel volt, hogy nincs szükségünk az új paksi blokkra, és azt is, hogy a megtérülési idő hosszabb lenne, mint a technológiai fejlődés miatt érdemes idő. De mi most Lázár János 2010-es szavait szeretnénk idézni. Lázár 2010-ben egy könyvbemutatón mondja el, az oroszokkal való üzletelés mindig értékválasztást is tükröz. értékválasztás volt 1849-ben, 1919-ben, és 1958-ban is. Mert, akik az oroszokkal üzletel az nem lehet a szabadság pártján. Lázár azt is elmondja, rossz dolog, hogy az ország energiaszükségleteinek 80-90%-a egy irányból Oroszországból jön, és a következő 20 év feladata az ettől való függetlenedés. "A keleti szelek, Európának ezen részébe, demokráciát és szabadságjogot sohasem fújtak"Lázár János egyébként most tart sajtótájékoztatót Atom ügyben, ahol kiáll az orosz energiafüggőség mellett.

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@A Tündik bündije:Miből gondolod hogy a lézerjaninak valaha is volt gerince???Ez már szerintem ilyen puhatestű csúszómászó féregnek született!!!Ezek tényleg mélységes amnéziában szenvednek!!!
gomez
1989-ben végül is ki mondta "RUSZKIK HAZA"? És most van pofájuk odamenni?
Szerencsénkre? azért szóba állnak velünk! Talán a magyar mezőgazdaság és az élelmiszeripar újra fellendülésnek indul!
bundi
hozzájuk képest deák bill is stabill
nemsemmi
Nem értem miért csodálkozunk.
Bennünk van a hiba. Túl sokat várunk el egy seggnyaló csigától.
Bocsánat, a csigákat nem akartam megbántani!
coyote3
Ez a qrva internet, hogy mindent megőríz!!! Be kellene tiltani!!!
Nil
Tehát itt Magyarországon nincs Nap, nincs víz- akár termál is, és nincs szél - és a föld sem melegszik alattunk ahogy egyre mélyebbre ásunk.
Érdekes :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.