Felhangosították a „Kötelet!” bekiabálást, miközben ez a helyszínen alig volt hallható. A „Kötelet!” kiáltást felhangosítva illetsztették vissza egy részt a Mesterházy Attila beszédéről készül felvételbe a Hír TV szerkesztői – írta a Cink.

„A probléma ott van, hogy a manipulált rész és az ügyesen rávágott Mesterházy reflektálás együtt alkalmas a félrevezetésre, a félreinformálásra, hovatovább az uszításra és a hitelrontásra kvázi azt a látszatot keltve hogy Mesterházy akasztani akarja a politikai ellenfeleit. Holott a muszteren szinte biztosan nem lenne kivehető." – írta egy szakmabeli a Cinknek.

"Vélhetően a kötelet kiáltó delikvens közel állhatott a Hír TV kamerájához és elég hangos volt ahhoz hogy az atmo mikrofon összeszedje a hangját, a riporter pedig scriptelésnél meghallotta ( egy jó AKG vagy Sennheiser stúdió fülesben jobban kivehetőek a háttérzajok is). Innen már csak egy ugrás a felelős szerkesztő és a vágó és kész is a szenzáció". – írj a lap.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Szabó Anett a műsor vendégeitől azt kérdezte, "Az, hogy fölhangosítottuk ezt a részt, az szerintetek belenyúlás a hangsávba?". A többiek azt válaszolták, hogy nem."

Nem tudom, lehet hogy én vagyok a hülye, de technika ellen azért annyira nem vagyok beoltva, szóval; ha van egy hangsáv, azon - józan paraszti ésszel úgy gondolom - három dolgot lehet csinálni.
1: tisztázni, kiszűrni a nemkívánatos zörejeket.
2: felhangosítani.
3: lehalkítani.

Ezek után a hangosítás m i é r t n e m belenyúlás? Tényleg ennyire reflexből megy a hazudozás, vagy tényleg ennyi agyuk sincs az ott lévőknek, hogy ezt kikövetkeztessék?

Szóval, ezt így szépen kilogikázva (kávé után de még reggeli előtt), felhívnám az illetékesek figyelmét, hogy ezzel kimerítették a szándékos megtévesztés fogalmát.
Persze gondolom, ez zavarja őket a legkevésbé...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Miért nem kereste meg a hír tv a bekiabálót.
Nem a szónokok voltak akik a kötelet kínálták.
F_Viktor
@kukac50: Kiderülne, hogy a Hír TV operatőre volt a bekiabáló? :-))
Lajoskam1
Ezen az oldalon mindenki megnézheti mennyire egyszerű manipulálni egy videó felvételt, ha eddig esetleg kétségei lettek volna :
www.furcsadolgokblogja.blogspot.hu/
:)
EcsiAntal
@Pálinkafőző Rézüst: tagadj le mindent és még hamisits is egy két videót --ez meg a szoci módi.
Pálinkafőző Rézüst
@EcsiAntal: óóóóó no! Tedd meg, és fogd másra!!! (by fidesz!) Ismerős, eftáss??
jancsipapa
Nagy hiba volt .Be kellett volna mondani ,hogy a következő részt ,mivel nem jól hallani felhangosítjuk . Mert végül is elhangzott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.