"A magyar politikában eddig dokumentálhatóan csupán egyetlen politikus emlegetett akasztást, illetve kötelet: Kövér László, aki jelenleg a Fidesz Országos Választmányának elnöke és a Magyar Országgyűlés elnöke" - írta közleményben az MSZP.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Beperelték, kész! Nem kellene elmenni ebbe az irányba, ez terelés. Nem véletlenül nem beszél a Fidesz a lényegről, a vádakról, a beszéd tartalmáról...
coyote3
Na megint fizet nyomorult MN:)))))))))))))
szaboria1
Ma reggel az M1 híradóban kétszer is lejátszották le lett véve Mesterházy hangja és egy női hang lett bejátszva. Ez így nem valóságos.
coni
Biztos vagyok benne, ha meglesz az ügyészségi vizsgálatok eredménye (EON,NAV,Paks,MET, Mészáros, Simicska és társai) akkor kiderül, hogy az ellenzék a jogállam keretei között fogja rendezni az ügyet. Addig csak vihar a biliben, hogy ki mit hallott.
Mert Mesterházy is mondhatná vezírünk nagy mondását: ne azt figyeljék amit mondok,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.