A harmadik mérsékléssel az európai átlagra csökken a gáz, a villany és a távhő ára a magyar családok számára – mondta a fideszes Németh Szilárd a rezsicsökkentéssel és a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában kedden a parlamentben.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gomez
Jó lenne ha végre valaki csinálna egy olyan összefüggő táblázatot, ami összehasonlítaná egy átlagos európai polgár havi fizetését, és ahhoz képest a rezsijét! Nem hiszem hogy a minimálbérre bejelentett dolgozónak olyan kedvező ez a fene nagy csökkentés!!!
Durván 80.000ft-ból 10.000ft.-os gázszámla, az 5oooft.os villany a szemétdíj, és a vízdíj áráról már nem beszélve! Gondolkodjanak el a milliókat felvevő gombnyomogatók! Az övékéhez képest valóban európai szinten vagyunk!
coyote3
Szülőanyádat, szilárdka! Mindig is az európai középmezőnyben vagyunk. Mint most is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.