A Demokratikus Koalíció elnöké évértékelőt tartott, ahol eleinte önkritikus volt, de aztán Orbán Viktort mondta el mindennek.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mekkelek
Én sem szeretem Gyurcsányt, de amit Orbánról mondott az teljes mértékben igaz. Valaki a Gyurcsány fóbiás fidesznyikek közül próbálkozna azzal hogy a köpködés helyett tételesen megcáfolja? Érdeklődve várom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@pacsni: De most nem a Horty rendszer van! Ha új kormányunk lesz, ugyan az fog történni mint amikor a fidesz ellenzékben volt. Mindent megvétóz, mindenért tüntet. Egyszerűen nem lesz a kormánynak módja , hogy kormányozzon , mert a fidesz leköti minden energiájukat.
pacsni
@miazavalami:Ossze kell fogni az egèsz orszàgnak, ès ha nincs toke az ellenzèknek megfèkezni akkor megèrdemeljuk ami lesz ès ami jonni fog ezekutàn.
Green Bloke
A keselyű beszólt, hogy a hollónak nagy a szárnya. >:-D
pacsni
@miazavalami: nem kell, hogy iagazat adjàl nekem, de èn igy gondolom , de kulonben azèrt is mert csak beszèlgetunk ès elvègre ez is egy szorakozàs akik ezen az oldalon kifejezik a gondolataikat. Szerinted nem?
miazavalami
@pacsni: Azt hiszem megint félreértettél.
Legyen neked igazad. : Az történjen amit te felvázoltál, mert ha nekem lenne igazam akkor az országnak régen rossz lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.