A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából országszerte megemlékezéseket tartanak ma, a hivatalos állami megemlékezés a budapesti Terror Háza Múzeumban lesz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Javaslom OV születésnapja pedig legyen a Fidesz Áldozatainak Emléknapja és a terror házában legyen egy két fotó az ételosztásról, a hajléktalanok kezeléséről, a rokkantak nincstelenné tételéről, a közmunkásokról és van még ötletem.
Mobil123
Mondja már az sok "tanult" barom politikus hogy mikor volt ebben az országban kommunizmus!!???
silber13
@Mobil123: Ezeknek mindegy,csak mondjanak valami marhaságot, hátha kapnak valami elismerést, leginkább zsozsót! a harsány " kommenyistádzásért".
Mobil123
@silber13: Ha azt mondja hogy a kommunista rezsim áldozatai ok , na de azt hogy folyton kommunizmusról beszélnek ami csak egy elmélet volt és megvalósíthatatlan. Ezt illene tudnia annak a bandzsanőnek , illene tudnia kövérlacának és minden jelenlegi tudatlan politikusnak pláne akkor amikor ők nyalták legjobban a seggüket a kommunista vezetőknek. Pénzt meg kapnak ezek akkor is ha kussba vannak.
Senara
Kíváncsi vagyok az országos eseményen felszólalók kommunisták áldozataitól , hányadik mondat után jutnak el a rezsicsökkentéshez Gyurcsányhoz , Bajnaihoz .
Mobil123
@Senara: Amennyit leírtál összetett mondatot pont elég :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.