Ismerői szerint Orbán Viktor soha nem volt nagy piás, de most pálinkával pózol, és azzal dicsekszik, hogy egyedül megiszik egy üveg bort. Miért lett neki ez fontos?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azért fontos neki, mert egy falusi szotyiköpködő tahó, akit focimeccsen többször látni mint a Real Madrid teljes legénységét, de egy múzeum megnyitójára még egyszer sem tolta oda a képét. A választóknak van egy olyan, nagy magyar tajparaszt rétege, akiknek bőven belefér a mindennapokba az, ha a feleség időnként átesik a vak komondoron.
Nem biztos, hogy veri Orbán a feleségét, de szerintem néhány pofonon Anikó már túl van. Orbánról üvölt, hogy egy erőszakos bunkó, aki disznó módjára zabál, iszik mint a gép, és a családján látszik, hogy köze nincs hozzájuk, mindössze annyi, hogy ő csinálta a gyerekeket. Már ha ő.
Hát ezért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Ha véletlenül valami csoda folytán bíróság elé kerülne tettei miatt! Lesz mire fogni: Tisztelt bíróság én azt se tudtam mi történt amikor a simlicska pénztalicska lalosal és a mészáros földesúr löcivel tárgyaltam én mindig bé voltam baszcsizva! Még a beszédem alatt amit a párt rádióban mondtam el akkor se voltam tiszta, józanul nem lehet ennyit röhögés nélkül hazudni De azt tudjuk hogy az alkoholos befolyásoltság nem enyhítő körülmény, de addigra az lesz!
QQCSI
Meg kell védenem Orbán Viktort:
a mondás szerint a gyerek meg a részeg mondja meg az igazat,
továbbá borban az igazság...
Orbánt viszont még nem hallottam, amint épp igazat beszél. :)
Desischado
Amúgy is egy italos fajtának nézem, miért lenne ez meglepő! Valami célja viszont biztos van vele! Mondjuk, nálam nem válik be, bármit is akar ezzel elérni!
yazo64
Gyógyszerre inni?
Gondoskodik a felmentő/enyhítő ítéletről... csak kényelmesebb a házi őrizet... onnan átcsoszoghat a stadionjába meccset nézni...
kukac50
Mindig egy üveg bor után hoz meg fontos döntéseket,ezért tart ilyen rossz helyzetben az ország. Matolcsy is iszik 103,921 milliárd forint hiányzik a központi bankból hivatalos számítások szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.