A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ezúttal a Duna Autó Zrt.-től vásárol – a cég tavaly már 350 milliós megrendeléshez jutott Renault Laguna és Kia Cee'd autók szállítására – írja a Napi.hu.

Új autókat vásárol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) központi hivatala a Duna Autó Zrt.-től, ezúttal 17 darab új Skoda Octavia Ambition 1.4 TSi típusú, négyajtós személyautókat bruttó 83 millió forintért. Az ár tartalmazza a forgalomba állítás összes költségét, az adókat és vámokat is. Az autókereskedő egyedüli ajánlattevőként nyerte meg januárban a NAV 17 darab, felső-közép, 7. kategóriás 4 vagy 5 ajtós limuzin típusú, hivatali autók szállítására kiírt közbeszerzését – olvasható a Napi.hu cikkében.

A NAV tavaly februárban új Fiat Doblo Cargo típusú kisáruszállítókat vásárolt a Duna Autó Zrt.-től. A céggel hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos közbeszerzést követően kötöttek szerződést hat darab, szolgálati kutyák szállítására alkalmas haszongépjármű szállítására bruttó 23,3 milliárd forintért.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát van miből!! Jól teljesít a NAV is , csak az a baj hogy a milliárdos kintlévőségeket képtelenek (nem is akarják) behajtani!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hiába, jár nekik is a kényelem, az átlagember meg forduljon fel! Szép országban élünk!
kkalman
És akkor mi is van az elsíbolt ezer milliárdokkal?
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Erre a "korrekt" mentalitásra, ugye nem most jöttél rá? DDD
Tényfeltáró
Hány kisvállalkozót kell tönkretenni ezért a pénzért?
Desischado
@Meine Ehre heisst Treue: Sajnos, ezt már régóta tudom, csak elfogadni nem tudom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.