A kuruc.infón indult feljelentgetés hatására a Facebook algoritmusa letiltotta annak a felhasználónak a profilját, aki a Szavazz a Jobbik ellen nevű csoport oldalát szerkeszti – értesült az ATV.

Az esetről a Facebook-csoport egyik aktivistája számolt be. Szerinte a kuruc.infón indult szervezkedés a napokban arra vonatkozóan, hogy minél többen tegyenek bejelentést arról, hogy a Jobbik-ellenes csoport "rágalmazó" videókat és szövegeket posztol. Például ilyeneket, mint itt fent látható.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

juditida
cacus, honnan veszed, hogy ezt a HIT gyülekezete készítette ?
Ott voltál ?
Nem vagyok, hívő, de ez nem hit kérdése egyébként sem, ti., hogy nem szavazok a Jobbikra, és mindenkinek mondom én is, hogy ne szavazzanak rájuk. Vona most a kampányban cukiskodik, de nem szabad elfelejteni, hogy amúgy "békeidőkben" milyen szövegeket engednek meg maguknak, sajnos a parlamentben is !
Ráadásul mindenki tudja, hogy vona az orbán köpönyegéből bújt elő, anno 2002-ben !
Egy polgári körben kezdték, orbán nevelte ez az embert és az ő ideológiáját valósítanák meg. Ezért sem a fideszre, sem a jobbikra nem szavazhat tisztességes ember, mert, ha véletlenül hatalomba maradna a fidesz, biztosan ugyanúgy együtt rombolnák az országot a jobbikkal - fű alatti együtt működéssel-, mint tették ezt az elmúlt 4 évben is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@lenhardtibolya: tudom sose nézne atv t ,mert elvei vannak. ott pld Czeizel egy Havas müsorban,ami nem politikáról szólt,csak annak apropóján beszéltek ilyen jellegü kérdésekről,hogy egy jobbikos csináltatott egy tesztet,nos ilyet nem mondott. söt,azt mondta cigány zsidó gén szerb magyar stb gén nincs.javaslom megtekintésre igen jó müsor volt.volt még ott egy kultur antropologus is,meg még valaki,a nevére nem emlékszem. viisszatérve arra akérdésre amire nem válaszolt,, nem irta le milyen rasszra gondol,tippelnék egyet: szerintem svábok. mit nyertem?
lenhardtibolya
@nehogymá: Czeizler egy terjedelmes könyvet írt a magyarság genetikájáról. Lehet, hogy manapság nem "trendi" ez a könyv, de attól még létezik. Az emberiség egyetlen fajhoz tartozik, de ezen belül igenis léteznek rasszok, ez nem jelenti azt, hogy egyik értékesebb, mint pl. a másik. Jellemzőik viszont az egyes rasszoknak szemmel láthatóak, ha a magyarság jellemzőire kíváncsi, azt szívesen felsorolom: három típus létezik, a sötétbarna hajú, barna vagy zöldes szemű, a szőkésbarna hajú, világos szemű és a szőke, kék szemű, magasabb termetű típus. Fekete haj, fekete szem nem jellemző a magyarokra, ahogy a keleti szemforma sem, ez téves feltételezés. Ami különlegessége a magyar géneknek, hogy bármiféle keveredés esetén erősebb, mint a bekerülő népek génállománya, tehát - ha úgy tetszik - "magyarrá" lesznek a magyarsággal keveredő idegenből eredő gének. Lehetne fejtegetni, hogy miért van ez így, de egy tudományos vizsgálat megállapításaival nem érdemes vitatkozni. Ezt a vizsgálatot nem a magyarok rendelték, hanem éppen egy olyan nemzet, akik önmagukat mindenki másnál különbnek képzeli, ezért ők lepődtek meg a legjobban.
Abban igaza van, hogy pl. szerb gén nincs... A felsoroltak közül a másik két népcsoport genetikai jellemzői viszont léteznek, sőt rokonságot mutatnak egymással.
Mit szeretne nyerni? Azt hiszem, egy rövid eszmefuttatást máris nyert. Remélem, nem neheztel miatta, semmi bántó szándék nincs benne, engem a genetika valóban érdekel, ezért nézek utána az ilyen írásoknak.
nehogymá
@lenhardtibolya: próbáltam megkeresni,a müsort de nem találtam. azért nem értek egyet azzal amit leirt,mert sehol nem találkoztam még olyan leirással,amiböl ránézésre megmondanák ki a magyar. 'olvasztótégely"jellemezték a ezt a helyet,ahol erösen keveredtek népcsoportok,de az,hogyvan egy erös gén,ami a magyaroké lenne ,és nem tudná elnyomni más ,na olyat nem találtam. még a hungaristák oldalán se,amibe belebotlottam igy keresgélés közben. ott 8 jelentösebb tipust emlitettek,köztük a (mongolt is)deazt,hogy az utcán helyböl megmondja ki mihez tatozik,azt még ott sem merték bevállalni. igy még nagyobb izgalommal várom,hogy milyen rasszra gondolt a videón szereplő embereknél.
Csizmás Kond
@nehogymá: Nagyon nehéz megálapítani ki a magyar de aki ilyen orrprofilos felhívással rukkol elő az biztosan jelzi hogy nem az...a videón 2.30
nehogymá
@Csizmás Kond: akkor milyen? olasz esetleg görög? talán arab?
Csizmás Kond
@nehogymá: ...bárki lehet de aki az ilyenből akar profitálni az egy balfék.
...méghogy valakinek horgas az orra és azért nem szavaz a jobbikra...marha is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.