Bejött az egyszavas program, folytatják - de konszolidáltabb, kiszámíthatóbb, nyugodtabb gazdaságpolitikát várnak a szakértők a következő Orbán-kormánytól. Az állam felhagyhat a centralizációval, nem akarja még tovább erősíteni gazdasági szerepvállalását - de kivonulásról azért messze nincs szó. Van, aki megszorításokra számít, a kkv szektor pedig nyerhet.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Mijött be? EGY HATALAOMMAL VISSZEÉLVE ELKÖVETETT NEMZETELLENES BŰNCSELEKMÉNYSOROZAT, VÁLASZTÁSI CSALÁS; MINDEN MEGMANIPULÁLVA, SZÁNDÉKOS KÁOSZ GENERÁLVA? AZ BEJÖTT.. és nem az hogy "folytatjuk" Mit folytatnak? Az ország lerombolásást, szétverését, a magyar nép kivéreztetését, a fideszmaffia -elit korlátlan gazdagítását.
Mit hoz a hazaáruló dilettáns arrogáns fosztogatás és ámokfutás folytatás? További félmillió éhező gyereket, további 3 millió mélyszegénységben rettegve tengődő megnyomorított magyart, és további néhány ezer hazaáruló fidesz-gengszter oligarchát, akik gátlástalanul pazarolnak, dőzsölnek és fényűznek... mindaddig, amíg fel nem támad a tenger és lámpavason végzik egytől-egyig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.