A Blikk továbbra is állítja, betörtek Welsz Tamás irodájába és ellopták onnan a széfet. A rendőrség kedden érthetetlen módon csak egy rongálásról nyilatkozott. Miközben a lap megtudta, hogy az NNI munkatársai márciusban jegyzőkönyvbe vették az ominózus széfet és annak tartalmát.

A családtagok Welsz Tamás halála után keresték fel az irodát, ahol mindennek hűlt helyét találták, s feljelentést tettek, úgy tudjuk, felsorolva a hiányzó értékeket, így a széfet is.

A helyiségben március 3-án egy házkutatáskor vettek fel rendőrségi jegyzőkönyvet. Halála napján, március 20-án Welsz Tamás még a nyomozókkal járt ebben a Logodi utcában, iratokat adott át. Ekkor még minden bútor és berendezés érintetlen volt. Innen mentek érdi lakására, ami után az üzletember meghalt a rendőrautóban – írja a Blikk.

A történet azért érdekes, mert a Blikk keddi cikke után a hvg.hu rendőrségi forrásokra hivatkozva állította, hogy nem lopás, csak rongálás miatt tettek feljelentést. Úgy tudják, az iroda ajtaját megpróbálták felfeszíteni, de ez nem sikerült, ezért az ügyben garázdaság kísérlete miatt indult eljárás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.