Bezárja 512 főt foglalkoztató budapesti telephelyét a Michelin Hungária.

A cégcsoport által kedden az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint 2015 közepén véget ér a középkategóriás teherabroncsok gyártása a fővárosban a nyolcadik kerületi telephelyen. A cég a döntést az európai teherabroncspiac szűkülésével és azzal magyarázza, hogy a jelenleg 70 százalékos kapacitással működő gyár jelentős modernizációra szorulna, ami a belső kerületi fekvés miatt gazdaságilag nem indokolt.

A jelenleg Magyarországon 1650 főt foglalkoztató cégcsoport másik telephelyén, Nyíregyházán folytatódik a szupersport kategóriás személyabroncs gyártás, illetve Vácott a logisztikai központban és a tuzséri kereskedelmi egységben is hosszútávú jelenlétet erősített meg a cég keddi közleményben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
B@szki már szédülök ettől a gazdasági hasítástól :)))
nyanya001
Csak azt tudnám, hogy ezek mire kapnak ennyi fizetést
propeller.hu/szorakozas/2919511-felmillios-pluszpenz-allami-fejes-honatyaknak
amikor a vakaródzáson és mutyizáson kívül nem tesznek egyebet ?
szaboria1
@darwin: Bocsi nem vettem észre röpke akart lenni.
Onkan
Ez a lumpenproli megint bekannásozott. Érdekes dolgokat vizionál.
Fradigege
500 ezerrel nőttek a fizuk a Kossuth téren. Nem kellene a melósoknak egy kis vérfürdőt rendezniük? Vannak új fák, lámpavasak, nincs kerítés, korlát. 1300-an ha megrohannák a parlamentet 199-nél többen jutnának el az ülésteremig. Csak jó szervezés kellene. +Parlamenti látogatás a leköszönő gumigyár dolgozóinak. Ennyit ér a vajdánk stratégiai megállapodása.
Desischado
@Fradigege: Mindenben osztom a véleményed! Ezek dőzsölnek, a nép meg egyre jobban elszegényedik, egyre több embernek szűnik meg a munkahelye! Lesz ez még rosszabb is! Mire várunk még, miért nem zavarjuk el őket?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.