Életveszélyesen megsérült egy kisfiú hétfő reggel Szegeden, a gyerek leugrott a harmadik emeleti lakásuk erkélyéről, mert el akart jutni az iskolába – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Kiugrott a harmadikról egy kisfiú, mert iskolába akart menni

Szenti Szabolcs közölte, a szegedi Kisteleki Ede utcába kértek segítséget reggel, miután egy kisfiú kiugrott a harmadik emeleti lakásuk erkélyéről. A helyszínre érkező mentők a 11 éves gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök megállapították, hogy a kisfiú hétéves testvérével egyedül maradt otthon, mivel a szülők már dolgozni mentek. A gyerekek iskolába indultak, de a lakásból nem tudtak kijutni, mert édesanyjuk bezárta a biztonsági reteszt, amihez nem volt kulcsuk. A nagyobbik gyerek ezért úgy döntött, hogy az erkélyen keresztül ugrik ki az utcára – közölte a százados.

A rendőrség kiskorú veszélyeztetése bűntettének gyanúja miatt eljárást indított.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@SpamKontroll: Drága aranyos tündérkém.Nem dolgoztál te még sem az Audiban a több nyelven beszélő kétkezi munkással /aki gépészmérnök,vagy egyéb gépészeti üzemmérnök/ vagy a nyomdába dolgozó programtervező-matematikussal, vagy a "tehenet " programozó agronómussal.Ezeket mind diplomás emberek végzik.Ma több az olyan CNC-s,aki előbb lediplomázik,aztán rájön,hogy nem tud elhelyezkedni,így végzi el a CNC gyorstalpalót.Így lesz kb 180-280 000 forintos fizetése.Fordítva nem megy,mert aki nyolcadikosan kettessel el akar menni esztergályosnak,az nem tudja elvégezni.Oda ész is kell,a hármasok pedig már gimnáziumba mennek.Szívesen mesélnék még neked a munka valódi világáról,de nem biztos,hogy értenéd.Én benne vagyok kő keményen a családommal együtt.
Egyébként Orbán Viktor megmondta /az araboknak /,hogy bérmunkára jók vagyunk . Ehhez tartsd magad.
SpamKontroll
@darwin: Oké... munka hőse!
Nem kell azért lekezelően beszélni... Dolgozni nem elég... Ésszel kell csinálni...

Számomra nem nagyon menő a "keményen dolgozok" kifejezés... Ha már úgy mondja valaki, hogy "jól dolgozok és amit megcsinálok annak van értelme és eredménye is" az már mindjárt más...
A "keményen" dolgozó rétegekhez tartoznak sokan, akik semmit nem érnek el... Úgyhogy filozofálhatunk ezen is egy darabig...

Amúgy meg nem értem, hogy a kétkezi munkás kifejezés miért zárja ki az jó értelmi képességeket?

Amit leírtál pontosan alátámasztja azt, amit írtam: magasan kvalifikált kétkezi munkás...
Szóval feleslegesen nem kell kötözködni.
SpamKontroll
@lópicigáspár: Vállalkozni pontosan akkor a legjobb, amikor nagy változások és rendezetlen körülmények vannak... Igazán nagy vagyonokat akkor lehet felhalmozni, amikor nincsen rendezett jogi háttér...

Már fenntartani egy vállalkozást könnyebb rendezett és stabil körülmények között...
Úgyhogy ez is nézőpont kérdése.
darwin
@SpamKontroll: Édesanyám azt tanította,hogy ne vitatkozz idiótákkal,mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Olyan vagy mint a politikusok,akik mantrázzák a hülyeségeiket,de élő embert nem sokat láttak.
Nem sok munkahelyet láttál még belülről.Részemről befejezve.
SpamKontroll
@darwin: Mert miért is olyan jó munkahelyet látni belülről?

Nem kell munkahely... Csak pénz kell.

Azért hidd el... te munka hóse! (aki nyilván az internet mellől kezeli a gépet, míg szétfórumozza az agyát termelékenységében... )
a legtöbb ember soha be sem tenné a lábát egy munkahelyre, ha amúgy lenne elég pénzük a megélhetéshez...

Amúgy meg hülye vagy te!
Mit sértegetsz itt másokat?

Pont az ilyen emberek miatt nem is olyan jó munkahelyet belűlről látni... habár kétlem, hogy te meg tudsz maradni valahol is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.