Nem volt 25 eurója (plusz áfa) ellenőrizni Andy Vajna kaszinónyertes cégének tulajdonosi struktúráját az állami hivataloknak – írja a Népszabadság.

A Nemzetgazdasái Minisztérium a Népszabadság kérdéseire – részben – válaszolva kifejtette, hogy „a hatályos jogszabályok maradéktalan betartásával járt el a koncessziós jogok odaítélésénél.

A lap azt írja, az átláthatatlan tulajdonosi struktúrájú társaság így most az állami Szerencsejáték Zrt. kaszinóját is átveheti.

Hangsúlyozzák: „a nyertes ajánlattevők a törvényben előírt, 10 éves szerencsejáték-szervezői gyakorlaton túl jelentős szerencsejáték-piaci eredményeket értek el, és befizették kötelezettségeiket a központi költségvetésnek. Az Andy Vajna érdekeltségébe tartozó, kifejezetten játékkaszinó-üzemeltetéssel foglalkozó társaságok 14 év alatt több mint 38 milliárd forintot fizettek a magyar államnak, és több mint 1050 főt foglalkoztattak. A Belvárosi Kaszinó Kft. 2000-2010 között 6,5 milliárd forint koncessziós díjat és 8,1 milliárd játékadót fizetett be a magyar állam kasszájába." Aki átrágná magát a bonyolult céghálón, a Nol.hu oldalán megteheti.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Pedig a lézer jankó kapott 5.1 milliárdot "dologi" kiadásokra.
bakegya
Jajjjj-hát ebbe a céghálózatos hálóba minden fillér belefér!-ami a másé az is nekem jár,mert megérdemlem a legnagyobb nemzeti -kutyagumi alapon!-non-profit,mi meg örömködhetünk a defláción.
postamester
Csóró kis Andy papa ...Nem áll fel ??? ( az üzlet ) :))))))
Fradigege
Nem lehet rajta fogást találni! Profi. Írassunk a nevére 500 trafikot. Aztán küldjük keletre üzleteket kötni. Az arabok szeretik a klezmert Mekkában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.