Szabályos mészárlást rendezett T. Lajos, aki tegnap Magyarbánhegyesen rálőtt volt élettársára, annak szerelmére, volt anyósára és élettársára. Ketten azonnal meghaltak, az öt mentővel és két helikopterrel kivonuló mentők, a négy lőtt sérültből csak kettőt tudtak megmenteni.

A Blikk megtudta: a vérengzést végignézte a lövöldöző és a meglőtt korábbi élettárs közös 5 éves kislánya, akit az eset után T. Lajos berántott az autójába, és elhajtott vele. A meglőtt volt élettárs, Adrienn egyébként jelenleg is terhes, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Négyszer lőtte hasba a terhes nőt

A falubeliek szerint szerelemféltés állhat a háttérben, hiszen T. Lajos megtudta, hogy volt kedvese terhes új párjától, Csabától. Korábban a beol.hu nyomán azt írtuk, hogy a lövöldöző számára kedvezőtlen ítélet született egy gyermekelhelyezési perben, ezért vehetett elégtételt, a Blikk azonban egy jogásztól megtudta: ez a per nem lehetett a mészárlás indítéka, mert még nem született döntés, szakértőre vártak.

A lap úgy tudja, az ámokfutó Csabát szíven, Adriennt pedig négyszer hasba lőtte.

A rendőrség azonnal szabályos hajtóvadászatot indított útzárakkal, ellenőrző pontokkal. T. Lajos eközben 16 óra 45 perckor Békéscsabán, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság épületében feladta magát. T. Lajos kihallgatása azonnal megkezdődött – írták.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Brrrrrrrrr !!! Azonnal tényleges életfogytiglanra ítélni, méghozzá lábbilincsbe,
köbányában letöltendöt !!! Napi egy szelet kenyér és 2 dl viz !!!
Nem halálraitélni, hadd szenvedjen a rohadék !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Milyen kellemes úriember. Szép a dzsekije+a fuxok. Gondolom soha a büdös életben nem volt agggrrreeessszzzíííív. A Magyar igazságszolgáltatás majd elkapja. Utoléri. A kézlevágás azért jó büntetés, mert nem tud rendesen masztizni, ha majd az igazságszolgáltatás utoléri. De nem lesz igazságszolgáltatás, ezért a dutyiban könnyen tud majd magának kellemes perceket okozni. Szerintem a veséjét, egyéb szerveit nyugodtan a nemzetközi donor központnak oda lehet adni, majd a befolyó összegből a gyerek pszichés gyógykezelését és iskolázását meg lehet oldani, kedves oly tehetetlen bíróság! Ezzel az ítélettel a társadalom nyugodt szívvel létezik, lélegzik tovább.
Fradigege
Azért a Dodó kacsa a háttérben befigyel. Korábbi kép lehet. A gyerek nézi a Dodó kacsát, ezt meg megörökítették az utókornak.
májusi orgonák
Ha hasba lötte hogyan terhes a nő továbbra is ??
Tényleg nincsen cigány bűnözés...de vannak elegen )))
Desischado
Hát nem akarom bőven leírni, mi a véleményem, mert nem tűrné a nyomdafestéket! Hogyha az isten létezik, miért nem üti agyon ezt a mocskos férget?!?!?! Remélem, nagyon példás lesz a büntetés! Az áldozatoknak minden együttérzésem!
Senara
www.blikk.hu/blikk_aktualis/osszeomlott-az-amokfuto-x-faktoros-fia-2252967 Lajos később elment a családhoz, és ott szerinte Csaba azt mondta neki, hogy ukránokkal fogja kilövetni, ha nem hagyja békén őket – magyarázta a férfi védője, dr. Sajben Andrásné. – Ügyfelem szerint egy pisztolyt is elővett, Lajos ekkor arcon ütötte, megszerezte a fegyvert, és lőtt... az éltben maradtak majd elmesélik mi történt ...ezt is tarthatjuk élete végéig

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.