A Fidesz ragaszkodik a tényleges életfogytiglanhoz, mert a bűnözőknek a börtönben a helyük - reagált a nagyobbik kormánypárt a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának keddi ítéletére az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

renibébi
Tényleg süllyedünk a mocsokba. Putyin megírta a nyugati civilizáció hanyatlásának okait, kár hogy most nem találom... Rokonlelküek !!! Segíthetnétek, nem olyan régen olvastam. És ebben szó sem esett, a NATO-ról egyáltalán a politikáról, ő csak a társadalmi helyzetet elemezte, és a három, ezért felelős országét... :(
Január
Olvasom a cikket, olvasom, a bűnözőnek emberi jogokat biztosít az Eu.. Na, de az áldozatok jogait sehol sem találom a cikkben.
Ja, az nincs. Egy áldozatnak nincs joga az emberi élethez.
Igaz szegény már áldozat - az az halott - , de ő is szeretett volna ember módjára élni, csak egy bűnöző elvette az életét.
Fura egy jogszolgáltatás az már igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.