A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kezdeményezésére Grosics Gyuláról, az Aranycsapat pénteken elhunyt kapusáról szombaton 17. 30 órakor, a Puskás Ferenc Stadion toronyépülete előtti centenáriumi emlékműnél megemlékezhetnek tisztelői, barátai, a hazai futballszurkolók.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@jancsik68: Egy cinikus majom vagy, semmi más! És tudod, mit csinált ott?? Nem, mi? Csak fröcsögsz, tudásod meg nulla!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@jancsik68: Félelmetesen hülye gondolataid vannak. Képzeld, a szencségit nekije! Nem vagyok vallásos, bár az waztwegomi ferences gimi volt az Alma materem, sőt, kereszt sem lóg a nyakamban és csatos imakönyvem sincs. a pálfordulás és a Ianus arc a te privilégiumod! Mindazt, amit itt felaoroltál, nkább maximálisan rád jellemző. Lehet, nincs imakönyved, dde meggyőződésem, hogy egyfajta breviáriumként ( ha tudod egyáltalán, mi az ) forgatod Oleg Kosevij és Szása tüskevics életrajzát és kivülről fújod Makarenkó tanítását no meg Timur és csapatának hősi tetteit.!:-))))
silber13
@jancsik68: De hogy legyen némi igazad is, képzeld el, szoktam templomba járni. No, nem imádkozni, hanem azon egyszerű prózai oknál fogva, hogy ott jutok hozzá kedvenc hangszeremhez az orgonához. És nrem a lila orgomára kéretik gondolni!:-)))
jancsik68
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@jancsik68: Köszönöm, a " jókívánságodat " de nem száándékozom még elhunyálni! Bár egy ilyen futóbolondtól, mint te, nem is várhat más szívből jövő óhajt az ember!:-)) Köszike! Hasonló jót én sajna nem kívánok neked!
silber13
@jancsik68: Sőt, hozzátartozóiddal együtt hosszú életed legyen! Ezt még oda kellett írni, nehogy szó érja a házat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.