A Jobbik szerint távoznia kell a kormányból Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek.  Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője ezt azzal indokolta keddi sajtótájékoztatóján, hogy "naponta" jelennek meg a tárcavezetőhöz köthető különböző gyanús ügyletek, fejlemények.

A jobbikos politikus példaként több milliárdos közbeszerzési szabálytalanságot és a miniszter ügyvédi munkájával kapcsolatos ügyeket hozott. A Jobbik botránynak tartja, hogy Seszták Miklós kormánytag lehet – mondta a szóvivő, hozzátéve: ha az is marad, akkor látszik, hogy a következő időszakban milyen eszközökkel történik majd a fejlesztésre szánt pénzek "osztogatása és fosztogatása". Az ellenzéki párt álláspontja szerint Seszták Miklósnak távoznia kell a kormányból, mert "nem több és nem kevesebb, mint közönséges oligarcha".

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
..meg a szabad emberek közül.ja! És vigyen magával egy zembert
m.macskosz
@Vasárnapiiskolás: ...és az is vigyen magával még egyet, meg az is vigyen magával még egyet, és így tovább, akkor talán megtisztul a közélet. Az sem baj, ha túlzsúfoltak lesznek a börtönök,
akkor találunk más megoldást! :)
Vasárnapiiskolás
@m.macskosz: Én is igy gondoltam...mint a lludmilla:-)
Szvetlana
Közbeszerzési eljárásokban vett részt, ugyanakkor mint ügyvéd ellenjegyezte ezeket az okmányokat, ez törvényellenes!!! NIncs helye a kormányban, tünés!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.