A 444.hu úgy tudja, a települési polgármesterek levelet kaptak a megyei kormányhivataloktól, hogy a közmunkásokat is be kell vonni a tankönyvek terítésébe.

A levélből egyébként az is kiderül, hogy a Magyar Posta szállítja ki a tankönyveket az iskolákhoz. Íme egy részlet:

"A tankönyvek szállítása során az anyagmozgatási, rakodási feladatok végrehajtása, az átadás-átvétel gyorsítása érdekében az idei esztendőben a közfoglalkoztatásban résztvevőknek is szerepet szánnak. (...) Kérem, hogy a kiszállítási tervben szereplő időpontban a megadott közfoglalkoztatott létszámot (hagyományos hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás létszámából) biztosítani szíveskedjen."

A 444.hu megkereste a Postát is, hogy megkérdezzék, minden könyvet ők szállítanak-e az iskolákba és a következő választ kapták:

"A Magyar Posta Zrt. a KELLO Könyvtárellátó Nonprofit Kft-vel logisztikai szolgáltatásról szóló szerződéssel rendelkezik, ennek keretein belül végez a Megrendelő aktuális igénye alapján, a Megrendelő által meghatározott időben és mennyiségben szállítást."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
2011-ben a frissen lecsökkentett közmunkabérért én is pakoltam könyveket a nebulóknak, de legalább jól meg is fizettek érte. Bizony, annyit kaptam érte, mint amennyiről következő évben lecsökkentették a segélyt. Éljen a közmunkaalapú társadalom, és annak egyik kitalálója se kapjon soha többet annál, mint amennyiből szerintük "meg lehet élni"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.