Történt, hogy június elején a Békéscsabára bejegyzett Hír3.hu megjelentetett egy hírt arról, hogy már több mint egymillió magyar vállalt munkát Angliában. A „birtokukba került” tanulmányra hivatkoztak, amelyet a Social Security Office nevű cég készített „belső használatra”, amely azt rögzítette, hogy 2013-ban már több mint egymillió-háromszázezer magyarnak volt az Angliában munkát vállalók számára kötelezően kiváltandó társadalombiztosítási száma.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@szandokan: hogy is írtam nem is oly rég?
"azért illik fenntartással fogadni ezt az adatot...
még az is lehet, hogy valami olyanról szól a dolog, hogy direktbe beetetik a jónépet, és aki átveszi ezt az adatot, azt később megmajmolják, és elhiteltelenítik...
tehát érdemes odafigyelni...
szerintem kb 150 ezer körül lehetünk itt...(esélyes, hogy egy tizedesjeggyel elírták a számot...)
plusz a családtagok
az osztrákoknál van pontos statisztika...ott most kb 65 ezren adóznak, a németeknél 165 ezer...a többi uniós országban 5-10 ezer körül országonként...összesen talán 4-500 ezren adóznak kint...(mondjuk ez akkor is gáz, mert ha belegondolunk, mo-n kb 4 000 000-an foglalkoztatottak...(de nem ennyien dolgoznak és adóznak otthon), és ebbe beleszámolják ugye a külföldön adózókat is...) tehát ha belegondolok, a magyarországon ténylegesen dolgozóknak gyakorlatilag 20-30 százaléka dolgozhat (és adózhat) külföldön...na ez a gáz..."
emlékszel még rá?
propeller.hu/itthon/2968652-tobb-mint-egymillio-magyar-vandorolt?all#comments
Fradigege
Nem érdekel. Gázszerelő akarok lenni Dubaiban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.