Hétfőn kezdik kézbesíteni az érintett több mint nyolcmillió választópolgárnak az október 12-i önkormányzati választásról szóló értesítőt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@m.macskosz: az a gáz, hogy most az a jó a fidesznek, hogy minél több szavazója menjen el, mert csak úgy tud újra király lenni.
(a régebbi statisztikákból az derült ki, hogy az önkormányzati választásokat el szokták veszíteni a nyertes pártok. Ezt akarják elkerülni, ezért lehet bárhol hirdetni a pártoknak, ezzel a demokrácia felé azt hirdetik, hogy "de hiszen szabadok a választások!" ezzel szemben a hatalommegőrzés legalja a módszer. Nagyon mocskos dolgok ezek.)
pbalage
@m.macskosz: egyébiránt ott kommentelget a kányamadár is, aki engem speciel halálosan megfenyegetett fácsén, (a devizahiteleseken volt egy kommentem, az volt kábé az első ott, megírtam, hogy nem támogatom a megmentést, mert jogszerűtlen, ezt továbbra is fenntartom) erre azt írta, hogy "megtalállak, megöllek". Utána megírtam neki, hogy már ez a hozzászólás is büntetendő (pont akkor perelte a Papcsák a kommentelőket) Na ekkor láttam meg a fejét. Számomra kiderült, hogy egy vagyonőr és az agykoponyája kisebb, mint az a rész a fején, amivel a kukoricát eszi.
Ugye emlékszel, kányamadár?

Na azóta is kommentelget ott, én még néha visszamegyek, de az én kommentjeimet törlik, az agy nélkülié meg marad.

Ez az állami kommentelési elvárás a az polgároktól. (régen polgári párt volt, most alattvaló-párt, úgyhogy a "polgárok" szót is módosítanám "alattvalók"-ra)
szandokan
@pbalage: A devizahitelesek megmentésével én sem értek egyet, legalábbis nem ebben a formában. Hiába voltak hibásak a bankok annyiban, hogy nem néztek utána senki vagyoni helyzetének, keresetének, maga a hitelvelvevő azért tisztában lehetett volna azzal, hogy minimálbéről nem veszünk 10 milliós autót. A jegybani alapkamat csökkenésével pedig az jár rosszul, akinek pénze van, nem hitele.Még jó, hogy nem csak magyarországon vannak bankok...:-)
szandokan
@Vasárnapiiskolás: De azután mássz is fel majd rá!! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.