A honatyák jó része tavasszal még körüludvarolta a szavazóit internetes honlapjain, ám azóta fütyülnek rájuk – olvasható a Blikk összefoglalójában.

Mintegy félszáz politikus csak eszköznek tekintette a világhálót. Sokan április-májusig gőzerővel szerveztek közösséget maguk köré, ám azóta alig aktívak a Facebookon.

"Valóban a választási kampányra készült a Facebook-oldalam, azóta nem volt rá érkezésem" – mondta a Blikknek Józsa, akinek április utolsó bejegyzése még mindeig egy új korszakot hirdet, méghozzá Mesterházy Attilával.

Kovács Sándor (Fidesz) saját honlapján még mindig a március végi békemenetre hívja olvasóit. Párttársa, Vinnai Győző sem érezte fontosnak, hogy közel hatezer hívével bármit megosszon a Facebookon a májusi EP-választáson aratott fideszes győzelem óta – írja a lap.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Nevetséges ez az egész hókuszpokusz!!!A választók csak addig érdekesek amig a sok szarházi ingyenélő bejut valamelyik testületbe!!!Utána el vannak foglalva a saját mutyijukkal!!!A választások után már kit érdekelnek a választók???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Nevetséges ez az egész hókuszpokusz!!!A választók csak addig érdekesek amig a sok szarházi ingyenélő bejut valamelyik testületbe!!!Utána el vannak foglalva a saját mutyijukkal!!!A választások után már kit érdekelnek a választók???!!!
keresztapa
Magánérdek képviselők, olyan mint a romlott alma kukába való!
Toby
Az lett volna a csoda, ha továbbra is hízelegnek, ígérgetnek, csókolgatnak bennünket !

Mocskosabb állat nincs, mint a politikus-csürhe !
keresztapa
@Toby: A csürhe a politikusnak egy magasabb szint, amit megválasztásakor ér el, csürhe taggá képzi magát, a csürhébe.
világlátó
Hölgyeim és Uraim, Kedves Barátaim! Mi választottuk őket, ahogy októberben is mi választjuk meg többnyire előbbiek hűséges mamelukjait. Akkor miről beszélünk?
Ez olyan gyerekes és ostoba polémia. Van megoldás. Senki, de senki ne menjen a szavazóhelyiségek közelébe se! Ne éljünk állampolgári jgainkkal, amíg az őfőméltósága nem döbben rá, a népe nem akarja.Hogy nincs jobb? Ettől bárki jobb.Ha nem működnek az önkormányzatok, nem működik a parlament sem, de akkor a kormány sem. Vagy mégis? Valaki világosítson fel, ha ennyire tudatlan lennék!
keresztapa
@világlátó: Ennél csak az lenne kivitelezhetőbb, ha a pártok és önként jelentkezők " polgármesteri címre" rabosítanák illetve kiszabott büntetésbe lenne részük. mert hatalomra jutásukkor, úgyis saját vagyonuk gyarapodására, törvénytelen eszközöket vennének igénybe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.