Úgy bizony, vége már a szép időknek, és ez most nem egy Mozart-opera, hanem egy magyar tragikomédia, mégpedig Amerikából nézve. Vége a szép időknek, amikor a Nemzeti Együttműködés Rendszerének vezetői gyakorlatilag bármilyen szamárságot elmondhattak magyar nyelvű beszédeikben, hiszen biztosak lehettek benne, hogy Nyugaton úgysem értik azt. Egyre többször derül ki – értik. Nagyon is jól, sőt, most már következményei is lehetnek annak a tántorgós népi táncnak, amit politika címén előadnak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: Kiss Kati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Én a szankciók mellett vagyok.
Remélve hogy a sok fideszre szavazó végre felébred.
Ezzel elkerülhető lenne a polgárháború és nekem ez a fontos.
Az emberek többsége már úgyis túlélő üzemmódban működik - mintha háború lenne - szerencsére sokat tanultam nagyanyámtól hogy is kell ezt csinálni.
tehát várom az eu és amerika szankcióit a kormány ellen - nem fogom magamra venni, nem fogom azt hinni hogy a népet büntetik.
Nekünk - a népnek - elég nagy büntetés ov kormánya - náluk nagyobbat már nem tudnak ütni rajtunk,viszont sokat segítene
karma1
@Nil: Nagyon is egyetertek Veled, ugy gondolom, a magyar nep nagyobb resze abba az aldatlan allapotba kerult, ahol mar nincs tartaleka, es nincs veszitenivaloja sem, hiszen azok a penzek, amiket az Unio eddig is utalt Ma.o.-nak, fennakadt orbanek enyves kezen.

A nagyobb baj az, hogyha nem talaljak meg a modot egy teteles elszamoltatasra, akkor a felso tizezer rohog a markaba, es legfeljebb elmegy a Kanari szigetekre, vagy akarhova, ahol mar az offshore cegeibe elmentette a vagyonat, es onnan, (meg a svajci bankszamlakrol) nem lehet visszakovetelnunk a magyaroktol elvett penzeket.

Sajnos, az Alapkatyvaszban mar nincs meg a kormanyt felugyelo birosag jogkore, hiszen orban elso pillanattol kezdve TUDTA, hogy a "riasztot kell kikapcsolni, ha be akar torni a bankba " a sok penzert...

Ha valamilyen modon el lehetne szamoltatni oket, es a jogtalanul felvett penzeket, szetosztott mutyifoldeket visszatennek a budzsebe, mar mindenkit lehagynank magunk korul. (A regi szocialista allamokat, Romaniat, Bulgariat, a cseheket, szlovakiat, stb...)
Nil
@karma1: De legalább vége lenne ennek a rémálomnak és talán akik utánuk jönnek kevesebbet fognak lopni mert azt már feltételezni sem merem hogy van tisztességes politikus Magyarországon. - hozzátehetem az egész világon

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.