A Metropol értesülései szerint új magyar légitársaság-kezdemény van a levegőben.

A Sólyom bukása után egy új magyar befektetői kör próbál légitársaságot alapítani Magyarországon. Sajtótájékoztatójukon elhangzott, hogy magyar lovas hagyományokat testesíti meg társaságuk, épp úgy fognak Európa szerte kalandozni, mint őseink.

Egy ukrán légitársaságtól vette meg első gépét az alakuló légi lovas cég, a tervek szerint ősszel újabb gépeket akar beszerezni. „Az AirHorse a magyar lovas hagyományokat testesíti meg. Ahogy elődeink is kalandoztak Európában, úgy fogjuk mi is bejárni a kontinenst, természetesen nem fosztogatva. Első számú desztinációnk Burgasz lesz, de fontolgatjuk Krétát és más, turisták által kedvelt helyek kiszolgálását is” – írja a Privátbankár.

A társaság finanszírozását független pénzügyi befektetők biztosítják, de előtte a szükséges engedélyeket kell beszerezni, ugyanis üzembentartási, működési és műszaki alkalmassági engedélyek nélkül a légitársaság nem kezdheti meg működését.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Kiváló őszi célpontok!

Már meg is alkottam a marketinget:

Áztasd magad sz@rrá Krétán! 129 ezer forint
Fagyoskodj Burgaszban! 89.990 forint!

és Széles Gábor, a kiváló magyar tudós és befektető remélem már gyártja is a hozzájuk való szilvásgombóc-ízű bálás chemtraileket :)
Igazi Trebics
A Welsz Tamás nélkül keservesen fog menni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.