A kivándorlás bérekre, termelékenységre, növekedésre és fenntarthatóságra gyakorolt hatásainak egyenlegét egyelőre nehéz megvonni, ezek részben attól függnek, hogy a kivándorlás üteme a jövőben hogyan alakul, illetve milyen mértékben térnek vissza a külföldön dolgozók a hazai munkapiacra - írja az MNB-tanulmányok legfrissebb "A kivándorlás hatása a hazai munkaerőpiacra" című elemzése.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
esdi
...érdekel itt bárkit a más nyomorúsága? No pláne az ország sorsa?
bundi
@esdi: ha nem érdekelne, akkor nem is nagyon írnék ide...pédául a nemzeti csigatenyésztők lapjába még egyszer sem írtam...nem is érdekel... de mivel elég sok rokon ismerős van még otthon, ezért érdekel merre felé veszi az irányt a nemzet szekere...
soljanka
@Január: én csak folytattam pbalage gondolatát a mutyisz kommunikációjáról.
esdi
@bundi: Elnézést, igazad van. Nem fogalmaztam világosan. A hatalmi-politikai elit képviselőire gondoltam. Én is rettenetesen félek, hogy mikor leszek "hazátlan".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.