Iskolakezdés előtt akciózott egy tatabányai iskolarendőr csütörtökön. Egy közlekedési kihágás kísérletéből szóváltás lett, majd síró gyereke mellől vittek el egy apát. Négy rendőrautó vonult ki az esethez. Az iskolarendőr egyéként erőszakmentes konfliktuskezelésről tart felvilágosító órákat a gyerekeknek. A szülők és az iskola igazgatója is felháborodtak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Kb a rendszerváltás óta nem büncselekmény a hivatalis szerv sértegetése..persze z ilyen tipusú rendőrök is szeretik tekintélyelvüvéget, mint királyuk. Amúgy a az apuka, aki meg tilosban parkol, majd a rendört elküldi az anyjába, de amikor meg megbiolincselik elsirja magát az is megéri a pénzét!:)
Toby
@nyanya001: A rendőrök meg azt mondják: trógerállam !
Yoda69
@szandokan: Hogy-hogy mi koze? Kinek a kezeben van az eroszak szervezet ha nem a fideSSeben?
szandokan
@pbalage: Basszus, én is a válaszra akartam nyomni...Megint ez a rendszerváltás:-)) Senkit nem akartam bekamerázni, ne beszélj mellé. Ez nem az Egészséges Erotika (habár ott más volt bekamerázva).
bundi
@ziziplanet: oké...iskolakezdés előtt 2-3kör a tömb körül...nincs parkolóhely...mi a teendő?
Törölt felhasználó
@bundi: Értem, de az sem biztos, hogy akkor a tilosban elküldöm a rendőrt az anyjába, majd elsírom magamat. kicsit passzív-agresszív apuka volt ez, azért lássuk be. Szóval azért a rendőr nem alaptalanul ment oda..Természetesen a rendőr vetette el a sulykot igazán. Csak arra mertem célozni, hogy ehhez a műsorhoz azért két ember kellett:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok