Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Luxemburgba látogat, ahol a Külügyek Tanácsa ülésén vesz részt. Diplomáciai forrásaink szerint kizárt, hogy legalább informális módon nem hozzák fel tárgyalópartnerei az Amerikából kitiltott magyar kormánytisztviselők ügyét. Szijjáró Péter innen egyenesen Washingtonba utazik, ahol többek között azzal a Victoria Nulanddal is találkozik, aki nyilvánosan is kiosztotta Orbán Viktor és kormányát három hete.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Csak úgy kijafaszomtompikásan kérdezem:szopni mész libanyak?
joopapa
Én nem lennék a pamacs fejű helyében, mit kell ennek magyarázkodnia na meg hazudnia :-))) Azt megnézném amikor ezt tényleg vesszőfutásra ítélnék :-))) Ha jól tudom az egy büntetés volt régen a katonáknál, amikor sorfalat álltak a katonák és közöttük kellett elfutni a bűnösnek és puskavesszővel ütötték!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.