Nem világos még mindenkinek milyen mélységekbe süllyedtek a magyar-amerikai kapcsolatok, és hogy mekkora a baj – ezt Simonyi András mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát bizony mindennek meg van és lesz a következménye ! Az a kis szar jancsi aki kritizálja az USA elnökét ill magát az államok elnöki rendszerét és még ki a fene tudja mit nem csinálta ezek a barmok azok most nem lepődjenek meg a kemény lépésektől amit kapnak és kapni fognak. Nincs kétségem afelől hogy lesz még más lépése is az államoknak a setét vezír és kompániája ellen.
whatthefuck
Azt hittétek, hülye, arrogáns fideszes seggfejek, hogy ezt a mindenkit hülyére vevő pökhendi retorikát és az állami szintű maffiaszervezeteteket a végtelenségig lehet majd működtetni anélkül hogy mindennek komolyabb következményei lennének? Most majd szépen megehetitek amit főztetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.