Jövőre az internetszolgáltatásra is kiterjesztik a távközlési adót, amelyet eddig a hanghívások, SMS-ek és MMS-ek után fizettek a távközlési szolgáltatók. Az adó mértéke minden megkezdett gigabyte adatforgalom után 150 forint lesz a parlamentnek kedden benyújtott 2015. évi adótörvény-javaslat alapján.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Ezzel valami nem stimmel: vagy a 150 ft vagy a gb. Ez így olyan, mintha a vizet nem köbméterben, hanem literben számolnák ugyanannyi áron. Így brutális összegek kerülnek majd kiszámlázásra, amelynek eredményeképpen visszakerülünk a középkorba.
De várjunk még egy kicsit:
Kérdés, hogy ez a félinformációkból durvának tűnő dolog valójában mi a fene. Ha csak a VOIP adatforgalmára vonatkozik, akkor egyértelműen a telefonszolgáltatók VOIP-pé konvertált adó alól kibújására vonatkozik, aztán bezár egy kiskaput.
Meine Ehre heisst Treue
Talán a fidesz úgy gondolja, hogy internet nem érinti a kormányunk szavazóbázisát.

Vagy:

,,a miniszter indoklásként azt is felhozta, hogy egyre többen telefonálnak az interneten a VoIP-szolgáltatásokat igénybe véve, és így a távközlési adó eredeti célját nem teljes mértékben éri el, ezért is van szükség az újabb adónemre."

Azt nem említette, hogy ezek az ún. VoIP-ot használó emberek nyilvánvalóan idegenszívűek és szabotázst követnek el a nemzet ellen? TEK mikor száll ki?

Az nem baj, hogy stadionokra milliárdok mennek el, hogy milliárdos áfacsalások történnek, de az baj, hogy a voip adatforgalom után nem fizetnek adót.
almosd
Minden megkezdet gigabyte 150ft ,az nagyon sok ha az internetet nézem ,visszatérünk a levél és távirat küldésre.
Jankó123
Akinek, pedig a munkájához elengedhetetlen az internet, az a rezsinövekedés mellé elkönyvelhet magának egy kis bércsökkentést is szeretett kormányunk jóvoltából!
Hogy küggyétek anyátokra a tenyészcsődört!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.