Nem fogadják az államtitkárinál magasabb szinten Szijjártó Pétert, Washingtonban. Ez még soha nem fordult elő magyar külügyminiszterrel, az első amerikai útján. Az amerikai külügyminisztérium szóvivője tegnap még nem tudta megmondani, hogy amerikai félről pontosan ki fog találkozni a magyar miniszterrel. Marie Harf azt is megerősítette, hogy a magyar tisztviselőket azért tiltották ki az Egyesült Államokból, mert korrupcióval vádolják őket. Bombera Krisztina tudósítása az Egyesült Államokból.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nefelejcs10
900 emberből 220 embert elküldenek.Tehát minimum 220 naplopó volt 7-800 ezer forintért havonta a külügynél.Most ennyivel kevesebb lesz vagy kicserélik Szijjártó embereire ?
nyanya001
"A magyaroknak azonban tudniuk kell", tették hozzá, "hogy a kritika nem a népnek, hanem az autoriter kormánynak szól"- idézte a szervezetet Bombera Krisztina. Az ATV tudósítója beszámolt róla, sokan azt latolgatják, hogy miért itt, miért épp most, és miért a hivatalosan meg nem ismerhető korrupciós ügyek kapcsán telt be a pohár.
Derék kormányunk feleslegesen küldte oda ezt a rakás szerencsétlenséget,
a dumáját is csak az itthoni fanok eszik isszák !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.