Végeláthatatlan kérdéscunamit generál az amerikai kitiltásbotrány, el is küldtünk egy csokrot Külgazdasági és Külügyminisztérium. Meg fog lepődni a válaszokon. Mindaddig, amíg az amerikai fél a birtokában lévő – állítása szerint – hiteles információkkal nem áll elő, a kormány nem tud semmit tenni az állítólagos ügyek felderítésére. Mivel nem tudjuk, hogy kik ezek a személyek és hogy valóban követtek-e el valamit, ezért azt sem tudjuk, hogy jelentenek-e bármilyen kockázatot. Mivel nem tudjuk, hogy kik ezek a személyek, ezért azt sem tudhatjuk, hogy milyen hivatallal állnak kapcsolatban. A Külgazdasági és Külügyminisztériumnak nincsenek ilyen eszközei. Mivel nincs a birtokunkban hiteles információ, ezért nem keresetünk meg senkit. A Külgazdasági és Külügyminisztérium a saját hatáskörében megtette a szükséges erőfeszítéseket az ügy tisztázása érdekében: több ízben kértük az amerikai ügyvivőt, adja elő a hiteles információit. Az amerikai ügyvivő semmilyen olyan konkrét, hiteles...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Horizont: Szerintem a Rákosit, már rég a mennybe deportálták, mert kelleni fog a hely ezeknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@Horizont: hát igen, azt a böszmeséget, amit ezek a focisták a fékek és ellensúlyok rendszere ellen bevetettek a maffiózizmus megvédése érdekében, aligha lehet überelni.
Ezen válaszok után kérdés nélkül börtönbe tolnám az egész focista frakciót meg a klerikálisokat is, úgy ahogy vannak.
tivoli
@coni: ma, 10:06
Pedig van, mert amerikai érdekeltségű cégekről van szó. Feltételezem, hogy a bissau guineai ügyletek miatt sose cirkuszolnának.
pbalage
@pbalage: @Horizont: börtönőrként még ezt azért bemondanám a hangosba a szegedi csillagban a többi elítéltnek:

"Megjöttek az erőszakolók és a pedofilok! Békés ismerkedést várok el mindenkitől! Kérem legyenek tekintettel a rövidesen elkövetkezendő halottak napi ünnepélyre! Köszönöm a figyelmet, mindenkinek békés ünnepet kívánok!"

:)
pbalage
@tivoli: nem, ugyanis a bissau-guineai ügyletek nem tartoznak a hatáskörükbe.
Az a Bissau-új-guineai Ürügyminisztériumhoz tartozik, nem nagyon nyomozgatnak, ők inkább a
"Hogyan terjesszük tovább az ebolát és a korrupciót?" című programjukon dolgoznak.
almosd
Ne legyünk naivak, amíg megy a két állam között az adok kapok ,oda vissza, a felszín alatt ,fű alatt ,ahogy tetszik ,addig minket próbálnak a sötétben tartani , időt akarnak nyerni valamiért . Az hogy a magas szinten lévő kormány nem tud semmiről ,az képtelenség és logikátlan ,ha a sötét középkorban lennénk akkor talán ! .
almosd
@Horizont: okés kicsit fogalmazhattam volna jobban ,de hamarább szaladtak az újaim a klaviatúrán :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.