A magyar élelmiszerkereskedelem három legnagyobb forgalmú, tavaly együttesen 1441,4 milliárd forint bevételt elérő, összesen 77 000 dolgozót foglalkoztató hazai tulajdonú üzletlánca a CBA, a Coop és a Reál a leghatározottabban támogatja a vasárnapi nyitva tartás korlátozására irányuló kezdeményezést.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Hétfőn már úgy tűnt, hogy biztosra vehető a szabad vasárnap kezdeményezésének megvalósulása. Közben azonban már egyre többen és egyre hangosabban hangoztatják ellenérveiket. Ezek között az egyik legfontosabb, hogy a kormány mostani intézkedései (veszteséges működés betiltásának előírása, élelmiszerlánc-felügyeleti díj, egyéb adómódosítások) büntetőjellegűek és ezek összességében már komoly veszélyt jelentenek a foglalkoztatottságra. Mindezek ismeretében kezdődött meg szerdai éjjel (!) a törvényjavaslat általános vitája a parlamentben.

www.portfolio.hu/gazdasag/retail/ezert_egyre_neccesebb_a_vasarnapi_bezaras.2.207396.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.