Kocsis Máté az ATV Egyenes beszéd című műsorában Kálmán Olgának elmondta, örül, hogy a drogteszt ötletével sikerült társadalmi vitát kirobbantania és mostanában nem olvasott olyat, hogy fiataloknak az alkohol vette volna el az életét.

"Számomra az volt a legérdekesebb, hogy hány újságíró ugrott a székéből egyenesen a torkomnak, nagyon beszédes volt. Szomorú tény, hogy Magyarországon az újságíróknál rosszabb a helyzet, mint azt sokan gondolnák. Elég sokukkal beszélek, ismerem is őket" – mondta Kocsis.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Gyere el hozzám az osztályra és meg látnád menyi bajt és tragédiát okoz a alkohol.
A múlt héten élesztetem újra egy 16 éves kislányt alkohol mérgezés miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@magyarbakancs: Szülői hiba othon kellett volna megitatni velle egy -két pohárral hogy tudja a hatást ,és hogy mennyi az elég ..Bulikba iszák az édes löttyöket mig le nem esnek a székről ..Az ivásnak kulturája is van aki ezt időben megtanulja az soha nemkerül kórházba ..
gulyasgyula
Kocsi Máté meg a fidesz ellensége össze vissza beszél ..Orbán Viktornak meg ha ilyen kolégái vannak nem is kell ellensék ..Csődbe viszik ők a fideszt maguk is ..
Aztán ülnek a kispadon a GYURCSÁNY mellett ..
gödörben
@gulyasgyula: Csak nem elég gyorsan viszik csődbe és ez baj.
soljanka
Ugyanmár, Kocsis egy kis senki. Épp ezért beáldozták a témára. Képzeljétek el, micsoda "tisztelet" fogja övezni, bárhol is megjelenik ezentúl: Itt a PisisMáté". Szóval ő volt a heti hülye.
Már hetek óta mondogatom, hogy direkt csinálják: kiadnak valami blődlit, keresnek hozzá egy hülyét - aki a pozíciója érdekében- simán lejátssza a műsort.
Net-adó, vasárnap, drog, autópálya adó - mind kismiska ahhoz, hogy közben zajlik a költségvetés elfogadása, ahol a sorok közé rejtették a lényeget.
( pl. sportklub nem ellenőrízhető, )
magyarbakancs
@gulyasgyula: nálunk az a baj ,hogy nincs kontroll és ha nem iszol a társasággal ki utálnak.
Ezért sokan inkább mérhetetlen alkohol fogyasztásit is bevállalják.
Volt olyan ,hogy egy négyzetméter felest ittak meg a srácok.
A következménye meg majdnem halál volt.
gulyasgyula
@magyarbakancs: Ilyen mindig lessz ,meg volt is csak régen ilyenkor a barátok vigyáztak arra aki éppen tanulta az ital fogyasztást ..Egy két pohár HÁZITEJ megoldotta a problémát ,aztán évekig egy pohárral se ivott a delikvens ..Biztos volt ellenkező eset is ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.