Kocsis Máté az ATV Egyenes beszéd című műsorában Kálmán Olgának elmondta, örül, hogy a drogteszt ötletével sikerült társadalmi vitát kirobbantania és mostanában nem olvasott olyat, hogy fiataloknak az alkohol vette volna el az életét.

"Számomra az volt a legérdekesebb, hogy hány újságíró ugrott a székéből egyenesen a torkomnak, nagyon beszédes volt. Szomorú tény, hogy Magyarországon az újságíróknál rosszabb a helyzet, mint azt sokan gondolnák. Elég sokukkal beszélek, ismerem is őket" – mondta Kocsis.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Gyere el hozzám az osztályra és meg látnád menyi bajt és tragédiát okoz a alkohol.
A múlt héten élesztetem újra egy 16 éves kislányt alkohol mérgezés miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Csak a saját kerületében kellene érdemben tudakozódnia.
magyarbakancs
Gyere el hozzám az osztályra és meg látnád menyi bajt és tragédiát okoz a alkohol.
A múlt héten élesztetem újra egy 16 éves kislányt alkohol mérgezés miatt.
Strong
Úgy kezdődik, hogy az internetadó után egyre kevesebb lenne aki internetről értesül bármiről is...
Aztán a műsort talán a műsorvezető vezeti..nem?
...Igen... de ez már nem egy vélemény, "kedves" Máté..mert már Parlament előtt van a törvényjavaslat.

Tehát: az én gyerekem nem lesz drogteszt alany...
Fradigege
Mi van, ha megtagadom, mint apuci hogy tesztelgessék a gyereket? Megbűntetnek? Mert, ha a gyereket megtesztelik, akkor mindenkit az országban, és ezzel a cukipofival kezdjük. Én magam fogom megpisiltetni.
m.macskosz
@Fradigege: "Én magam fogom megpisiltetni."
Fene a gusztusod!
Nil
szerintem felolvasnak neki- kiválogatva a megfelelő cikkeket aztán megmondják mit kell mondania
Mogyi
Na ja.Mert ittasan még egy fiatal sem vezetett és nem lett ennek áldozata.
lencsibaba
Még a seggén a tojáshéj. Meg , lehet olvasni sem tud.
papa.49
Szerencsétlen abortusz maradék, a napi sajtót ha figyeled szinte minden héten van aki a piálásba halt bele, lehet hogy nem alkoholmérgezésbe, de pl. autóbalesetben mert részegen vezetett, vagy ült olyan autójában aki részegen vezetett!!!
EGYÁLTALÁN POLGI. TE TUDSZ OLVASNI???
KÉTLEM!!!
volvós
Egyáltalán tud ez a kölök olvasni ???
1magyar
Alkoholmérgezés, vagy a gyomormosás amivel megmenekülnek, na meg a sok diszkóbaleset...stb.
Alzheimer Fauna
Mivel az ismétlés a tudás anyukája, idézek magamtól:
Ha elfogadjuk azt, hogy ezt a "pisigyűjtős" törvényjavaslatot nem a mérsékelten okos kocsis találta ki, hanem Kedvesviktor (és népizenekara), akkor megvan a magyarázat is! Emlékeztek arra, amikor két éve nyáron tüntetők láncolták össze magukat a Közgép Zrt. előtt? Akkor a szexuálpszichológiában jártas Blikkestóni (aki látta tóninét a kifutón szakavatott csípővel kelletni magát, az tudja, hogy otthonos ebben a tudományban) azt nyilatkozta, hogy a demonstrálók olyan szado-mazósan kedvelik a bilincseket – láncokat. Ebből kiindulva adja magát, hogy itt pedig arról lehet szó, hogy az elkádéenpésedett fidesz vonzódik a kaki-pisi szexhez.

Én most (kifejezendő a béke iránti vágyamat) virágmintás sálat hordok, ajánlom a törvényjavaslat támogatóinak, hogy ők pedig viseljenek vizeletmintásat!
Fradigege
@m.macskosz: Meg akarja pisiltetni a gyermekeinket. Kezdjük vele, majd megízleli azt a gyönyört, ami kipattant a buksijából. Kezeskedni fogok róla. Ötletelget. Ennyire ráérnek.
coyote3
Nem is feltételeztem róla az olvasni tudást...:)))))))))
levarosbukta
@m.macskosz: Nyugi! Szerintem katéteres pisiltetésre gondolt.
Dr. Felipe
Durván 900 ezer alkoholista és "csak" 20 ezer drogos van az országban de a borsó szemű nem lát, nem hall, nem olvas. Csak szimplán hülye.
keresztapa
Ezek nem lehetnek más vélelmezések, mint okos személyek; butaságai mely ragadvánnyá vált a komentelőkre!
m.macskosz
@keresztapa: A meggyőzésedbe beletört a bicskám, feladom.
Ajánlom azonban egy --szerintem-- kompetens személy

dr.Zacher Gábor toxikológus véleményét.
KERKA
Még szerencse, hogy az alkohol miatt nem hal meg minden egyetemista, mert akkor igen csak megfogyatkozna a létszámuk. Szerintem Kocsisnak is volt része beavatási ceremóniába vagy mámorosan végig ajvékolni egy gólyatábort.

MInt kiderült, nem a Kocsis ötlete volt ez az országos vizeltetés, hanem a Habony Árpikáé. A nagy észkombájn fejéből pattant ki az isteni szikra, hogy ne beszéljenek az emberek a Fidesz korrupcióiról.
dömdödöm
fiatalon rászokott folyamatos piázástól lehet idő előtt meghalni :-(
keresztapa
@m.macskosz: Ha emlékezetem nem csal akkor nem kértem, hogy bármiről is neked, engem meg kellene győzni. Véleményemet önállóan ideológiai befolyásoltság nélkül írom. Ezzel lehet egyetérteni vagy nem! A toxikológus tudálékos véleményét meg annak tartogassa, aki hozzáfordul tanácsért.
m.macskosz
@keresztapa: Látszik, mennyit ér a véleményed!
Pont Zacher doktor az a szakember, aki soha nem tudálékos,ellenkezőleg :
a lehető legegyszerűbb ember számára is érthetően magyaráz.
keresztapa
@m.macskosz: Akkor az érthető magyarázatért a hozzá fórdúlókat világosítsa fel. Senkit nem hatalmaztam fel, de nem is kértem arra, hogy értékelje az én kinyilvánított véleményem. Tisztelettel.
m.macskosz
@keresztapa: Tudod, ez egy ilyen oldal: itt az emberek elmondják a véleményüket mások véleményéről, de tekintettel az udvarias kérésedre, a jövőben tartózkodom tőle, hogy minősítsem a hozzászólásaidat.
keresztapa
@m.macskosz: Előre is tisztelettel köszönöm!
coni
Magyarország messze az első az Unióban az alkoholizmus illetve szövődményei terén, de egészen elenyésző a drogfogyasztásból adódó betegség vagy halál.
A házi pálinka főzés engedélyezése és csak a drogosokkal foglalkozás így gondolom az új nyugdíjpolitika. Talán így nem omlik össze a nyugdíjrendszer ha kevesen élik meg a nyugdíjkort.
gulyasgyula
KOCSIS JELENLEG TÖBBET ÁRT ORBÁNAK ÉS FIDESZNEK MINT AZ ELENZÉK ..
Ha sok ilyen embere van Orbának akor nem is kell az elenzéknek semit csinálni
majd kicsinálják ezek saját magukat ---
Toby
Kocsis, kocsis, miért nem bököd ki őszintén, hogy az alkohol valójában tartósít ?
Te kis látens Pia Pityu...
gulyasgyula
@dömdödöm: Tapasztalatból mondom ahoz nagyon sokat kell inni és ma az embereknek nincs annyi pénzük , ha csak nem valami szintetikus löttyöt isznak . Rendes italtól nem fogsz nyugdij előtt meghalni ...
dömdödöm
@gulyasgyula: nem is attól lehet hanem a rossz minőségű olcsótól PL Kannásbor
mate03
@KERKA:! Az egyszeri berúgáson ,szerintem mindannyian át estünk! A füves cigin az én korosztályom ,biztosan nem! Az alkohol fogyasztás,mértékkel nem káros az egészségre,ezt orvosok állítják! Az hogy valaki már kora reggel részeg,na az már menthetetlen! Sajnos látom a távolabbi ismerős körömben,hogy válás, munkahely elvesztés,miatt az alkoholba menekülnek! Sajnálom őket,mert az alkohol nem oldja meg a problémákat,csak tetézi!
gulyasgyula
@mate03: Ebben tökéletesen egyet értünk ,de ehez még jön a családi mult az életvitel..--"Apám is ivott dohányzott ,én miért ne --"Ismerőseim között akad aki azért nem megy orvoshoz mert nemtudja kiváltani a gyógyszert de napi 6 kávé 1 doboz cigi erre van pénz..Hiába mondom ettől fáj a gyomrod ,még ősértődik meg ..Ennyit az életvitelről ..
gulyasgyula
@magyarbakancs: Szülői hiba othon kellett volna megitatni velle egy -két pohárral hogy tudja a hatást ,és hogy mennyi az elég ..Bulikba iszák az édes löttyöket mig le nem esnek a székről ..Az ivásnak kulturája is van aki ezt időben megtanulja az soha nemkerül kórházba ..
gulyasgyula
Kocsi Máté meg a fidesz ellensége össze vissza beszél ..Orbán Viktornak meg ha ilyen kolégái vannak nem is kell ellensék ..Csődbe viszik ők a fideszt maguk is ..
Aztán ülnek a kispadon a GYURCSÁNY mellett ..
gödörben
@gulyasgyula: Csak nem elég gyorsan viszik csődbe és ez baj.
soljanka
Ugyanmár, Kocsis egy kis senki. Épp ezért beáldozták a témára. Képzeljétek el, micsoda "tisztelet" fogja övezni, bárhol is megjelenik ezentúl: Itt a PisisMáté". Szóval ő volt a heti hülye.
Már hetek óta mondogatom, hogy direkt csinálják: kiadnak valami blődlit, keresnek hozzá egy hülyét - aki a pozíciója érdekében- simán lejátssza a műsort.
Net-adó, vasárnap, drog, autópálya adó - mind kismiska ahhoz, hogy közben zajlik a költségvetés elfogadása, ahol a sorok közé rejtették a lényeget.
( pl. sportklub nem ellenőrízhető, )
magyarbakancs
@gulyasgyula: nálunk az a baj ,hogy nincs kontroll és ha nem iszol a társasággal ki utálnak.
Ezért sokan inkább mérhetetlen alkohol fogyasztásit is bevállalják.
Volt olyan ,hogy egy négyzetméter felest ittak meg a srácok.
A következménye meg majdnem halál volt.
gulyasgyula
@magyarbakancs: Ilyen mindig lessz ,meg volt is csak régen ilyenkor a barátok vigyáztak arra aki éppen tanulta az ital fogyasztást ..Egy két pohár HÁZITEJ megoldotta a problémát ,aztán évekig egy pohárral se ivott a delikvens ..Biztos volt ellenkező eset is ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.