Kormányzói Hivatal Ultimátum 2014. 12. 16. A 2013. április 15.-i KIEGYEZÉS (http://issuu.com/tempohirek/docs/kiegyez)-ben is közzétett amnesztiarendeletünk határideje 2013. július 26-án lejárt. Tekintettel a magyar állampolgárok túlnyomó részének tarthatatlan életkörülményeire, az amnesztia rendeletünkkel kapcsolatos ultimátum határidejét 2014. december 16-án 12 óráig meghosszabbítjuk. Azon parlamenti képviselő, aki eddig a napig a mandátumát nem adja vissza, az Apostoli Magyar Királyság általi hatalomátvétel folyamatának befejező napját követő napon letartóztatásra kerül, és minden külön eljárás nélkül 30 évet fegyházban kell eltöltenie. Minden önálló bírósági végrehajtó, és minden olyan hivatalos személy (Btk. 137.§ (1.)), aki bármelyik nemzettársunkkal szemben a továbbiakban kilakoltatást vagy ingóságaink elárverezését foganatosítja, vagy bármilyen letiltást eszközöl, és a végrehajtó ezen nemzetellenes tevékenységéhez segítséget nyújt, szintén az Apostoli Magyar Királyság...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Az Úr 2014. évének december havának 16. napján átvesszük a hatalmat don vicctoriótól aki törvénytelenül bitorolja a hatalmat.
A trónfosztás a kecskeméti kormányzóság udvarán fog megtörténni az ebéd után fél háromkor délután.
Attól a szent pillanattól fogva a Szent Korona fogja gyakorolni a hatalmat és 12 ezer szent korona fog járni havonta minden magyar alattvalónak aki elismeri a Magyar Szent Koronát. Én mint királyi kamarás fogom osztani a lóvét.

Éljen az Apostoli Magyar Királyság!
Desischado
Én mi leszek? Nem akarok jobbágy lenni! Az alapjövedelem okés, de nem lehetne addig is forintban folyósítani? És lehetőleg karácsony előtt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.