Filep Mária, a páneurópai piknik főszervezője és Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke, az 1988–89-ben Magyarországra menekülő keletnémetek segítője, befogadója kapta idén a Petőfi-díjat a közép-európai népek szabadságáért kifejtett tevékenységük elismeréseként a XXI. Század Intézettől és a MOL-csoporttól.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Nem mondta még a NAGY ÚR ISTEN az atya fiú és szent lélek nevében,határainkon innen,nem csakkk túl élnek legalább olyan szegény legények mint akiket ő istápol-
Kozma atya ezzel a díjjal és a minden év karácsonyi hajcihővel -orbánlopkovicnak és békét felszámoló mindent felemésztő maffiájának kampányol!
m.macskosz
@bakegya: Nem Böjte Csabával kevered véletlenül?
bakegya
@m.macskosz: kösz-elírtam.Nagyon zavar,itthon üptre emelik ki a nyomor szinten tengődő családokból a kiskorúakat és ugyanakkor a Lévai naccsága által nyomatott jónak lenni jó kéregetősdi propaganda hadjárattal kampányolnak bárgyú pofával.!
m.macskosz
@bakegya: Nekem akkor forrt fel az agyvizem, amikor a magyarországi gyerekektől koldultak, hogy szép ruhában (népviseletben) mehessenek a romániai gyerekek templomba.
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/87274_hoffmann-rozsa-felhivasa-magyar-gyerekekhez-erdelyi-arvak-megsegitesere

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.