Lehet, hogy kellemetlen ügyekről is tárgyalnia kell budapesti látogatásán az orosz elnöknek. Egy magas rangú fideszes forrás szerint Putyin jelentkezett be a magyar kormánynál, és elképzelhető, hogy a vendéglátói oldalon kiállnak majd az EU Oroszország-politikája, köztük a szankciók támogatása mellett. Mindez összefügghet azzal, hogy az elmúlt időszakban amerikai és német részről is respektálták Magyarország egy-egy megnyilatkozását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Hát, ez óriási!
A fotó is nagyon jó!
Putyin, amint épp szégyelli magát és a szőnyeg szélén áll...
Na, ne röhögtessetek már!
Komolyan mondom, ezek nem normálisak.
A "magas rangú fideszes forrás" nem más, mint egy OPNI szökevény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
A respektráció érdekében Bayer Zsóóti is sokat tett ("Goodfriend, nektek kuss, ha a bevándorlás kerül szóba!")!
silber13
Itt a csúti Belisariusnak lesz felettébb kínos kérdése, ha Putyin szemöldökét ráncolva ránéz: " Tess mondani, hol lehet itt gatyát cserélni? " De remélem, Anikó asszony megfelelő mennyiségű gatyát csomagolt neki a tallálkozóra. Szüksége is lesz rá a hős hadvezérünknek!
DR Eric CARTMEN
Kínos kérdés Orbántól: gumival, vagy gumi nélkül Vlagyimír???
Senara
:-))) Bejelentkezett a kínos kérdésekért , mert " hogy az elmúlt időszakban amerikai és német részről is respektálták Magyarország egy-egy megnyilatkozását." érthető és logikus LENNE , ha a stadion tulajdonos "országa"hatalmas politikai és pénzügyi befolyással rendelkezne a világba :-((
gfl
..A Magyar kormánynak fontosabb Putin és Oroszország, mint forditva.. ha valaki ezt másképp gondolná- nézzen rá a világtérképre, és keresse nagyitón Magyarországot..mert Oroszországot (ha még lát) nagyitó nélkül is megtalálja.. GFL
silber13
@gfl: Értsük ezt a fordított fontossági sorrendet úgy, hogy a magyar kormánynak fontosabb Putyin és oroszország, mint Magyarország? Érdekes szemlélet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.