A franciaországi terrortámadás után Magyarországot érintő biztonságpolitikai kérdéseket vitatták meg az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának hétfői zárt ülésén a Parlamentben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Tessék jelentős létszámú hivatásos katonát és határőrt kiállítani. Azzal valóban csökkenne a munkanélküliség.
36
Egyébként faramuci dolog ez. Ha nem lett volna Párizsban az a lövöldözés, a politika továbbra is elhanyagolta volna ezt a kérdést magyarországon(is)???
Én továbbra is fenntartom a véleményem, hogy mára a nyugat számára terhes lett a bevándorlás a muszlim országokból. Nem megy a gazdaság. Csináltak egy cirkuszt, elkövetők agyonlőve. Az ügyet vizsgáló vezető rendőrtiszt "öngyilkos" lett. Már nem beszélnek.
Mégis profik a titkosszolgálatok.
pbalage
én meg azt mondom, hogy ez tök jó buli, mert ilyen terror izékre ki lehet utalni pár száz misit füstölt sonkára meg mutyi-mosógépre, lapostévére a hétvégi vityillóba.
36
@pbalage: Itt, az eddig tapasztaltak fényében valóban ez fog történni. Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.