Rogán Antal mai nyilatkozata szerint a Gazdasági Bizottság elnökeként magához fogja hívatni a kereskedelmi érdekképviseletek vezetőit, hogy megtudja, miért nem esik a fogyasztási cikkek – például a kifli vagy a kenyér – ára, ha a benzinár is csökken. A Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint viszont igenis csökken.

A Kereskedelmi Szövetség főtitkára nem ért egyet Rogán állításával: szerintük csökkentek az árak még úgyis, hogy a forint gyengélkedése és az adóemelések miatt a gyártók termékei drágultak – hangzott el az RTL Klub híradójában. Az pedig, hogy mennyibe kerül a kifli, nemcsak a benzináron múlik, hanem sok más tényezőn is, például az ipar vagy a beszállítók átadási árain is.

A Demokratikus Koalíció szerint a kormánynak fenyegetés helyett a gázárat és az ÁFA-t kéne csökkentie, amire a Fidesz úgy reagált, hogy a baloldal kormányzása alatt háromszorosára növelte a gáz árát.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
üzenném a pékeknek hogy a standard munkaeszközük-értsd,péklapát- nem csak kifligyártásra alkalmas.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A pékek együttesen bemutathatják a tonyónak hogy néz ki a tökfeje, ha pofán verik a ,,péklapáttal,,...
pbalage
én a "csirkepaprikás" béjbi helyében utánanéznék ennek a gülüszeműnek, hogy a "kiflicsücsök-csak" Gabikával mi a helyzet mostanában.
Összeszűrték-e már a levet meg ilyesmi...
Desischado
A 27% áfa az semmi?! És a rengeteg adó?! Ezzel kéne foglalkozni te nyomoronc! Na meg az ingatlan panamával/lopással, tonyó!
mate03
@kakaósbögre: Az sem rossz! De a szívlapát nagyobbat üt!
Bercifiu
Szakonyfalun ismeretlen a kifli, ezért volt tonyó elszólása.
m.macskosz
Témától független, de már többször tapasztaltam, hogy nem a legtöbb "tetszik"-et kapó szerepel a "legkedveltebb hozzászólásként. Nem létfontosságú, de miért van ez, kedves Propeller?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.