A német kancellár szerint a magyar miniszterelnök mindig lojális Európához. Orbánnal a maga közvetlen módján tárgyaltam, ő olyan ember, aki mindig lojális Európához, és azt is meg lehet vele beszélni...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az új enciklopédiában, meg kell magyaráznunk ezt a szót: egység. Ami nemcsak pártpolitikai eszme, nemcsak lebontott vámhatárok ábrándképe, hanem összhang, közös vállalkozás. Végső célja, egy megtisztult és vezető Európán belül kis-, és nagynépek egyéniségének és életkérdéseinek összehangolása a közös akaratban, a közös célban, Európában! - Orbán ehhez tartja magát.
Clavigo
Ahogy a páva táncol...Most egy kicsit az EU. felé..Vazzzze,,Putyinnak nehogy kezet csókoljon ez a Hibbant. :) :) Bár ha a zsánere,akkor hagyni kell.:) :)
Dr. Felipe
"Orbánnal a maga közvetlen (bugris) módján tárgyaltam", "ő olyan ember aki mindig lojális Európához"

Jaja, addig a két másodpercig míg a pénzt osztja az unió, utána útszéli modorban ócsárolja az uniót.
lópicigáspár
Inkább arra leszek kíváncsi, hogy a német sajtó mit fog lehozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.