Sokat játszik majd jövő héten születő ötödik gyerekével, nem kötne koalíciót a bomberdzsekit öltönyre cserélő Jobbikkal, és fel sem szisszen Szanyi Tibor vádjaira Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke a P+ Tv vendégeként arról is beszélt: nemcsak a Fidesznek, az...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Katalina62
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
nem csak a Jobbikéi!!! Az mszp, a fidesz,, az összes létező mocsadék bagázs szavazói!!
palika
Elfáradt és türelmetlen emberek a Jobbik szavazói!!! Ez igy is van, nincs idő Ferkó, bazdmeg!! Volt lehetőséged neked is, hagytad, hogy ez a szarházi a kisebbséggel írányitsa az országot! Szóval jobb lesz ha befogod!
pbalage
az a szomorú, hogy az emberek azt hiszik, hogy focimeccs a politika.
Kevés az olyan ember, akinek kialakultak a nézetei, és ők sem tudnak választani, mivel nincs miből, a fidesz-átok mindent és mindenkit ki akar nyírni.
Megértem a fásultságot, de van még rövid 3 év, amíg egy normális ellenzék (lehet jobbos-balos, bánom is én, csak normális legyen) ki tud alakulni.
Van még idő, de nem túl sok.
Vagy marad az országon az orbán-átok.
miazavalami
@palika: Pontosan! Kormányon se tett ellenük semmit, ellenzékbe se tesz. Nagyban az ő bukásuk tette orbánt kormányra, a további totojázás amit ellenzékben kifejtettek pedig a koronát a fejére. Azt pedig a jobbik fogja leverni. És akkor kishazánkra olyan sors vár ami elképzelhetetlen... :-(
palika
@miazavalami: Én már elképzeltem!! De csak nézd meg Ózdot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok