Az orbáni rendszer egy még nem teljesen kiépült illiberális demokrácia vagy diktatúra 2. 0. Ennek bizonyítására tett kísérletet a héten a legfőbb ügyész és az adóhatóság vezetője. Nem csupán tudományos szempontból. Az illiberális demokrácia, az orbáni állam modellje nem magyar fejlesztés, ismerhetjük Mubarak Egyiptomából, Putyin Oroszországából, Chavez Venezuelájából és még számos országból. Lényege az, hogy minden törvényesen működik, csakhogy a törvényeket maga a hatalom írja saját szájíze és változó érdekei szerint, semmilyen ellensúlytól nem korlátozva. (Fotó: Nol.hu) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Vida Ildikó megvizsgálta az általa vezetett NAVOT, amit Polt Péternek kellett volna, Varga Mihálynak is kötelessége lenne, hogy vizsgáltassa korrupció miatt!
Minden vállalkozó vizsgálhatja a saját cégét, mondhatja,hogy minden rendben!
A NAV ezentúl ne vizsgáljon egy vállalkozót sem,hiszen ilyen mint amit a kormány Vidának megenged a vizsgálattal kapcsolatban, ezen az alapon vizsgálhatja mindenki saját vállalkozását! A törvény mindenkire egyformán vonatkozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.