Április 1-től a fővárosi és a megyei kormányhivatalok intézik a családi pótlékkal, családtámogatásokkal kapcsolatos kérelmeket, amiket ugyanakkor a járási hivataloknál, kormányablakoknál is be lehet nyújtani és továbbítják azokat elbírálásra a kormányhivatal felé. Korábban a Magyar Államkincstárba kellett bemennie annak, akinek gyermeke született és családi pótlékot igényelt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Bajnai sem vette fel fizetését, sőt, Eltolcsy elv társ elődje, Simor András is visszamenőlegesen a hátrányos helyzetű közgazdászhallgatóknak ajánlotta fel HAVI bruttó 8 millió 11 ezer 800 forintos fizetését.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@m.macskosz: Igazad van, 2010. szeptemberében még Orbán és Lázár véleménye szerint nem volt a kormánytól független a Jegybank, ezért 2 millió forintban limitálták Simor fizetését.
Simor felajánlása (visszamenőlegesen 2010. szeptemberéig) 2012. februárjában történt meg.

Aztán éppen egy éve, 2014. márciusban kiderült, hogy az Eltolcsy által vezetett szervezet immár Orbán és Lézer szerint is független tőlük, az Eltolcsy által kinevezett MNB vezető tisztségviselőinek 4 millió feletti havi fizetés dukál.
m.macskosz
@F_Viktor: Ó, jesssszzzz. Aztán a mi Viktorunk bekeményített, és aztatatatat mondta, hogy senki nem kereshet 2 millán felül. Ja. Aztán csökkentette a parlamenti képviselők létszámát és az összes lojális ...-t elhelyezte, minimum egy, legalább nettó 1 millás államtitkári állásba, zsigamarcellkékekkel az élen...:(
F_Viktor
@m.macskosz: Igen, a családtagok sorban álltak a Keresztapánál markukat tartva...
csetere
@F_Viktor: Gyurcsány sem vette fel a fizetését! Ezek kilopják a szemünket is.
Desischado
Ez a fidesz családbarát politikája! Hogy nem sül ki a szemük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.