Tizenhat új dízelüzemű midibusz érkezik Budapestre az év végéig annak a támogatási szerződésnek az értelmében, amelyet Dabóczi Kálmán, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója és Nagy Gábor Tamás (Fidesz-KDNP), a Budavári Önkormányzat polgármestere írt alá pénteken.

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@m.macskosz: Csak annyi, hogy 909 milliós EU-s pénzből tudta megvásárolni és az
I. kerületben(!) -- már hol máshol? --közlekedik. A többi busz és metró kicserélésre nincs forrás! Sőt maga a közösségi közlekedés fenntartása is pénz hiányában állandóan "veszélyben" van.
m.macskosz
@eszegfu: Szűkebb pátriámban egy rakás új busz van, igaz, egy rakás uraságtól levetett is.
Az utóbbiakat nagyon utálják az idősebbek, mert bár a lépcső alacsony, de az ülések megközelítése kisebb tornamutatvány számukra.
eszegfu
@m.macskosz: Ezek szerint az uj buszok megvétele kidobott pénz? Az jó, hogy könnyebben le-fel lehet szállni, de leülni meg nehézkes, akkor miért erre esett a választás? Hasonlit ahhoz, amikor egy "akadálymentes" feljáró végére -- amikor már be lehetne menni az ajtón -- korlátot betonoztak be (állitólag még nem készült el azért).
m.macskosz
@eszegfu: Azok a buszok, amelyek felénk közlekednek, nem azok, amelyekről most szó van. A kerületben egy másik vonalon kimondottan kényelmes járművek közlekednek, fura, hogy azt viszont leginkább diákok és lakótelepiek, ill. strandra járók használják.
Na, de előbb-utóbb megoldódik.
Ami a vár-beli buszokat illeti: Gondolom, a turistáknak szánták.
Majd jól behozza az árát...:) vagy nem...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.