Kormánypárti képviselőket kérdezett a hvg.hu arról, hogy mivel töltötték az első vásárlásmentes vasárnapjukat. Harrach Péter magánéletet élt, Nyitrai Zsolt vásárolt (is), Pócs János pedig a HVG-ről gondolkodott.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Élhetne hétköznap is és nem a parlamentben rontaná a levegőt
a vén gatyarohasztó !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Toby: Ezt ugy érted, hogy kereszt formájut hányt?!
aremy
@Toby: nem. a sok mise bortól hányta le a keresztet.
Boszi27
@nyanya001: Kb ugyanezt szerettem volna hozzáfűzni. Ebben a korban már minden nap ajándék, a családdal kellene foglalkoznia és semmi mással. Mellesleg a vásárlás is magánügy, kivéve, ha céges kártyával történik. Sztem ezt keverhette össze. :))
Bercifiu
@Nil: Szerintem nem azért választottunk képviselőket, hogy az életünket szabályozzák. Ha így haladunk még azt is előírják, hogy milyen legyen a hajunk színe, vagy milyen cigarettát szívhatunk.
Már kurvára elege van mindenkinek, hogy az oktatást, az egészségügyet úgy manipulálják, ahogy a sok hozzá nem értő elgondolja. Megszédítik a lakosságot a rizsa csökkentéssel, holott vidéken jószerivel csak szilárd tüzelőanyaggal fűtenek.
E legünk van a sok paprika Jancsiból.
m.macskosz
@Fradigege: "káderenpé" 5*
"Bezárhat mindent, előre betankoltam." :)
No, nálunk a peresztrojka, meg a 9 órai szesztilalom sem hozta az elvárt eredményt, ahogy Gorbacsovot utánozva bevezették egy időre. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok