Ahogy hétfőn reggel megírtuk, sajtóértesülések szerint Lázár János egy zártkörű rendezvényen azt mondta, ha népszavazás lesz a vasárnapi zárva tartásról, azt a kormány el fogja bukni. A Népszabadság megkereste ezzel kapcsolatban a Miniszterelnökséget vezető minisztert.

Lázár János a lap megkeresésére úgy reagált erre: "mese". Ugyanakkor azt elismerte a fideszes politikus, hogy részt vett a Szeretem Magyarországot Klub hétvégi rendezvényén, de továbbra is tagadta, hogy ilyet mondott volna. A lap kérdésére Lázár nem kívánta megjósolni, hogy mi lenne egy vasárnapi zárva tartással kapcsolatos népszavazás kimenete. De szerinte ha lesz ilyen népszavazás, annak az eredményét tiszteletben kell tartani.

A miniszter arra is emlékezett, ő személy szerint támogatta a zárva tartás bevezetését és úgy látja, a "társadalmi fogadtatás kedvező". Mikor a Népszabadság visszakérdezett, hogy ezt mire alapozza, Lázár azt válaszolta: "ki szeretne vasárnap dolgozni?". Pozitív visszajelzéseket pedig állítólag akkor kapott, mikor a választókörzetében személyesen beszélgetett sok emberrel.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jobb lett volna ha te is csak egy huncut gondolat maradtál volna !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
craven
kimered jelenteni mondjuk a blahán tek nélkül ?
levarosbukta
Más nekifutásból ilyen hülye, de neki ez sikerül helyből!
nyanya001
Jobb lett volna ha te is csak egy huncut gondolat maradtál volna !
Toby
Romlott fácánt lőtt és zabált a kiskorú, többszörösen visszaeső, rovottmúltú, közpénzen qró Akinek Semmije Sincs Az Annyit Is Ér parazita köpedék !
nezelodo
Hozzászokott a gazdája szokásához, mindenhol mást mond. Most már az sem működik, hogy esetleg meg tudja jegyezni, mert zseni, hogy hol, mit hazudott, mert az internet világa pillanatok alatt ütközteti az össze nem illő kijelentéseit. Aztán jöhet a tarfejű magyarázóemberük, hogy tovább színezze a hazugságaikat, de az is csak belekeveredik, mint macska a cérnába.
kkalman
Fácánosannyitisérlézerjankónak minden szava mese, de még annyit se ér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.