A miniszterelnök szerint a kormánynak most egy lehetősége van, megfontolni, hogy az adófizetők pénzéből kifizessék-e a beruházást, vagy megvizsgálják az EU megjegyzéseit és „újragombolják a mellényt”.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Nincs mese, ha az EU-tól nem lehet lopni, akkor ebben az ügyben a zembereket kell fosztogatni.
Majd kapnak cserébe fideszes matricát meg hűtőmágnest.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,azzal a ténnyel nem tudnak mit kezdeni, hogy az Európai Unió nem adja oda a pénzt erre a beruházásra"
Talán ha nem lóg ki a komplett ló csak a lóláb. Karter gyanúban öt résztvevő a szokásos árhoz képest NÉGYSZERES ajánlatot tettek. Ennek nem az EU-nak, hanem egy felelős kormánynak kellett volna, hogy feltűnjön. Meg ne merjék építeni ilyen túlszámlázással, mert most már tényleg forradalom lesz. Habár ezeknek mindegy, hogy az EU vagy a nép fizeti ha nekik csusszan amit bekalkuláltak. Ez egy jó példa az EU-s közpénzek lenyúlására. Ez a pénz nem csak erre, de még nagyon sok mindenre elég lehetne. Ezek csak a fejlődést hátráltatják, arról csak pofázni tudnak.
pbalage
Nincs mese, ha az EU-tól nem lehet lopni, akkor ebben az ügyben a zembereket kell fosztogatni.
Majd kapnak cserébe fideszes matricát meg hűtőmágnest.
bzoli
Lopnak nappal, lopnak éjjel. Gusztustalanul.
silber13
Figyelj te csúti szélhámos falábú!
" A miniszterelnök szerint a kormánynak most egy lehetősége van, megfontolni, hogy az adófizetők pénzéből kifizessék-e a beruházást, vagy megvizsgálják az EU megjegyzéseit és „újragombolják a mellényt”.
Ez - akárhogy is számolom, nem egy hanem kettő lehetőség nektek. És ti szemrebbenés nélkül kifizetnétek a rendes ár többszörösét, persze az adófizeretők pénzéből. Gerinctelen férgek vagytok!!
Clavigo
Az anyád finanszírozzon Neked ,kegyes uram,,autőpályát.,,4mrd / km.-ét.Persze,hogy beintett az EU..Lehet menni birkamenetelni.,,Brüsszelbe...mind a 200 idióta.
Aki Én
És most azon gondolkodnak, hogy az EU építse meg reális áron, vagy a nép négyszeres áron. Ez a felelős NEMZETI kormány? EZ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.