Nem presszó, press, úgy is, mint sajtó. Kérem, a Quaestor-ügy zúgó viharaiban hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy a kormány tettei mögött elvben szándék, ideológia is áll – illetve, tudjuk mi, hogy van szándékuk, sejteni is véljük, mi lenne az, de mégis, mégis, elfeledjük megnézni, ők maguk mit írnak az elveikről. Pedig írnak – és akkora szamárságokat, hogy az eget verik, mint az Üveghegy.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez egészen elképesztő. Nincs az a világraszóló szar, amit néhány elmebeteg pocsék írástudó ne próbálna tisztára mosni. Mert normális nem lehet, aki így akarja a kormányt menteni. Ezzel kizárólag magukat járatják le. Ennyire ostoba, demagóg szar írást régen láttam. Ezt vajon valóban hitelesnek tartják? Mert annak a pár ezer agyatlan hívőnek elég lenne annyi, hogy
,,á dehogy, ez is csak ócska hazugság és uszítás szent kormányunk ellen" de azok ennyit már maguktól is tudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.