Szijjártó szerint új magyarországi vasúti fejlesztések valósulnak majd meg kínai forrásból. Információink szerint ez azt jelenti, hogy kínai hitelből, kínai cégek, kínai technológiával építik majd meg a Budapestet délről elkerülő V0-s vasútvonalat és a Ferihegyre vezető új vonalat is. A Budapestet délről elkerülő V0-t és a belvárost a ferihegyi repülőtérrel összekötő új vasútvonalat is kínaiak építenék, kínai hitelből és kínai technológiával – értesültünk. A reptéri vonat felváltva járna a Nyugatiba és a Rákosrendezőre tervezett mini-Dubaj városnegyedbe. A két beruházás összköltsége mindenképpen több százmilliárd forint lenne, tehát ennyi új kínai hitelt vehetünk fel. Megállapodás született arról, hogy újabb magyarországi vasúti fejlesztéseket vesznek fel az Egy övezet, egy út kínai kezdeményezés infrastrukturális projektjeinek listájára – jelentette be Szijjártó Péter szerdán Pekingben az MTI szerint. Ezzel szerinte „megnyílik a lehetőség, hogy külső finanszírozással, gyorsan...

Forrás: telex.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ez már nem gyarmatosítás, hanem maga a gyarmat.
verőce21
"Az európai országok belépése a BRICS-országokba Szerbiával kezdődik.
Hszi Csin-ping Belgrádba utazik, hogy meghívja Szerbiát a BRICS-be, ami, ha megvalósul, hatalmas geopolitikai változásokhoz vezet Európában."
szaboria1
Ezek már annyi hitelt vesznek fel a Kínától, hogy még a XXII. században is törleszteni kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.