Egyetért a jelenlegi kormány külpolitikájával Medgyessy Péter. A volt szocialista miniszterelnök a Hír TV-nek... Medgyessy Péter szerint a kormánynak - annak ellenére, hogy keleti országokkal üzletel - nincs szándékában ezek politikai berendezkedését meghonosítani Magyarországon. "Nem is hiszem, hogy ilyen kísérlet volt az, hogy példaként állít egy politika mondjuk Magyarország elé olyan irányzatokat, amit a világ nem fogad el, vagy ellenez, akkor az egyfajta figyelmeztetés, amire oda kell figyelni. Én azt hiszem, hogy nekünk értékrend szerint a Nyugathoz kell tartozni, és oda is tartozunk, és kereskedni pedig Oroszországtól kezdve Kínán és Indián át Indonéziáig mindenkivel kell" - fogalmazott a volt miniszterelnök.

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
Jobban tenné Medgyessy Péter, ha mélyen hallgatna és számolgatná az öltönyeit.
papa.49
@Horizont: Igazából a Medgyessy soha nem volt baloldali, ő bankár volt, és az is maradt, ha jól tudom talán még az mszp. nek se volt tagja...
Jó színleg ,,úriembernek,, nézett ki, de a fene tudja ebben mennyi volt a képmutatás...
Mindenesetre a 2002 választáson a fütyisz annyit elért, az ,,ígéret cumanival,, hogy belekényszerítette az új kormányt egy az erőnket meghaladó ,,bérfejlesztésbe,, ami végül is bőven segített az adósság elszaladásához...
Összességében az én véleményem szerint neki nem kellett volna el se vállalni a ME. séget, mert nem volt rá alkalmas, de hogy most beáll dicsérni az a pártot amelyik tönkreteszi az országot, hát erre már megkérdezem ,,NÓRMÁLIS,, EGYÁLTALÁN A PALI!!!
Vizual
Nocsak ! Medgyessy Az Urálon túli területek nagykövete lesz ? Gyenge miniszterelnök volt és emberileg is kezd leépülni. Ez a tudós "pénzügyér" az első lépésével dugába döntötte a gazdaságot. És még ő ugrál. Nem először beszél a FIDESZ felé.
Yoda69
Megyesi legnagyobb hibaja hogy 2002-ben nem szamoltatta el az orszagot szetlopo fideszbagazst. Ha akkor ezt megteszi, akkor orban ma nem lenne ME
papa.49
@Yoda69: Igazad van de lehetett volna az utána következőknek is kezdeményezni ezt, bár az is igaz akkor már a legfőbb szÜgyész székében a pol-Polt ült!!!
dr. prédikátor
Kíváncsian várom hogy a katóka és medgyessy után ki lesz a következő aki beáll a fütyi-sz táborba a g...cik közé!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.